Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΗΤΤΑ ΜΕ 7-5 ΑΠΟ ΤΗΝ " ΦΥΛΑΚΟΥΡΙΚΗ" ORION FC




Οι παίχτες της Berlingoal έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι αυτή τι φορά σε ένα μάτς που η Berlingoal δεν επαιξε αυτό που μπορούσε και μοιραία ηττήθηκε με 7-5 από την Οrion FC . Να τονίσουμε ότι η συγκεκριμένη ομάδα είναι συμφερόντων του πρόεδρου της διοργανώτριας αρχής , Πέτρου Φυλακούρη. Ο νοών νοείτο....

Η ομάδα παρατάχθηκε με Καράμπελα στο τέρμα, Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας, Λόντο δεξιά, Μπαλτά αριστερά, Τζανουδάκη και Ζητούνη στο κέντρο , Τσίκουρα ως επιτελικό χάφ και μοναδικό προωθημένο τον Βογιατζή.

Στον πάγκο οι Βλάσσης , Παπαδάκης και Παναρίτης με τον τελευαταίο να είναι έξω φρενών όταν έμαθε ότι δεν ήταν στο βασικό σχήμα. Ο Παπαδόπουλος προσπάθησε να τον ηρεμήσει , ο ίδιος συνέχισε να εχει προκλητική συμπεριφορά και κάπου εκεί ξέσπασε και ο Παπαδόπουλος. Οι διαπληκτισμοί συνέχισαν και ενω είχε ξεκινήσει το μάτς, και πλέον αναμένουμε να δούμε αν οι δύο ( κυρίως ο Παναρίτης με την συμπεριφορά βεντέτας) θα κληθούν σε απολογια.

Το μάτς ξεκίνησε πολύ ασχημα για την Berlingoal , αφού ο Μπαλτάς με δύο τραγικά λάθη ( ένα αυτογκόλ και λάθος που έγινε ασιστ στον αντίπαλο) καταδίκασε την ομάδα σε ένα 2-0 πολύ νωρίς. Το 3-0 έγινε λίγο αργότερα με δυνατό σούτ εκτός περιοχής. Η ομάδα τα είχε χαμένα , και οι αλλάγές Βλάσση και Παναρίτη έδωσαν πνοή και ρυθμό.

Ο Βλάσσης με ένα ασύλληπτο φαλτσαριστό σούτ λίγο πιο μπροστά από το κέντρο έκανε το 3-1 και ο Παναρίτης με γυριστή ανάποδη κεφαλία έκανε το 3-2 με τον Παπαδόπουλο να τρέχει να τον συνεχάρει αγκαλιάζοντας τον και η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε να λήγει κάπου εκεί.

Ενώ η ομάδα έβρισκε τα πατήματα της στο γήπεδο , από λάθος του Ζητούνη που τροφοδότησε τους αντιπάλους έγινε το 4-2. Σκόρ με το οποίο έληξε το ημίχρονο.

Στην ανάπαυλα η Berlingoal μπήκε δυνατά πίεσε μάρκαρε και προσπάθησε για κάτι καλό. Αυτό ήρθε με δυνατό σουτ του Βλάσση που έκανε το 4-3 εν μέσω πανηγυρισμών. Η Orion FC δεν έλεγε αν αφήσει την ομάδα να χάρει την όποια επιτυχία της μέσα στο μάτς καθώς αμέσως έγινε το 5-3 με πολύ όμορφη προσπάθεια.

Κάπου εκεί , και ενω η Berlingoal προσπαθούσε να μαζέψει τα κομμάτια της για άλλη μια φορά, ο μοναδικός σταθερός αμυντικός της στο χθεσινό παιχνίδι Παπαδόπουλος, σε μαρκάρισμα πάνω σε αντίπαλο, πάτησε δυνατά πάνω στην μπάλα, με αποτέλεσμα να του γυρίσει το γονάτο και να πέσει κάτω σφαδάζοντας. Συμπάιχτες και αντίπαλοι μαζέυτηκαν πάνω από τον τραυματία, με το παιχνίδι να διακόπτεται προσωρινά και ο αρχηγός εν τέλει να αποχωρεί. Οιπρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για τουλάχιστον 10 μέρες εκτός και βλέπουμε.

Η Berlingoal συνέχισε την προσπάθεια , και έκανε το 5-4 με τον Βογιατζή και ήλπιζε σε κάτι καλό. Οι δύο ομάδες εκατέρωθεν πίεσαν και έχασαν ευκαιρίες με τον Καράμπελα που ήταν και πάλι εκπληκτικός να κρατάει όρθια τους blue marron. H έισοδος του Παπαδάκη έκανε κάπως πιο επιθετική την ομάδα ενώ όλη η άμυνα με μπροστάρη τους Λόντο και Μπαλτά βοήθουσανπλέον στην επίθεση . Εκεί που όλα έδειχναν ότι η ισοφάριση ήταν κοντά, ο Λόντος με τραγικό λάθος τροφοδότησε αντίπαλο που έκανε άνετα το 6-4 εν μέσω αποθεωτικών πανηγυρισμών.

Ο Βογιατζής όμως δεν είχε όρεξη να πετάξει λευκή πετσέτα και με μία υπέροχη προσπάθεια πέρασε 4 παίχτες δίνοντας πάσα πάρε βάλε στον Τζανουδάκη που έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία κάνοντας το 6-5 και βάζοντας και πάλι φωτιά στο παιχνίδι λίγοπρίν το τέλος. Η Berlingoal ανέβασε στροφές αλλά το επιθετικο παιχνίδι της και η προσπάθεια ισοφάρισης, μοιραία οδήγησαν στο 7-5 που ήταν και το τελικό σκόρ.

Εξαιρετικός ο Καράμπελας που δέν έφερε ευθύνη σε κανένα γκόλ, παρα πολύ καλοι οι Παναρίτης, Βλάσσης , Τζανουδάκης , σταθεροί οι Παπαδόπουλος, Ζητούνης , Λόντος ,Βογιατζής( σίγουρα μπορούν καλύτερα βεβαια) σε κακή μέρα Τσίκουρας και Μπαλτάς ενώ ο Παπαδάκης αγωνίστηκε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί. Εστώ και για λίγο όμως ετρεξε πολύ και μάρκαρε.



O kakos Berlingoalitis λεει:


" H Berlingoal έχει παίξει και καλύτερα. Σωστό. Εδώ όμως η ομάδα αναγκάστηκε να παλέψει με τον κακό της εαυτό, μια κάκιστη διαιτησία και μία ομάδα που έιχε πάνω από 8 αλλαγές στον πάγκο. Είπαμε Κύριε Φυλακούρη, μια έυνοια πρός την ομάδα σας, αλλά εσείς τα παρακάνατε....Εις επανιδείν...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου