Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΑΠΟΨΕ 7/4/2011 ΓΙΑ ΤΟ 5Χ5 ΣΤΙΣ 21:00 ΕΝ ΜΕΣΩ...ΑΓΙΑΣΜΟΥ!


Έναν αγιασμό οπωςδήποτε χρειάζεται η Berlingoal καθώς μέσα σε λίγες ημέρες η μισή ομάδα έχει βγεί knock out!

Η αρχή έγινε με τον τραυματισμό του Παπαδόπουλου, που ήταν και πάλι άτυχος στο μάτς με την Orion FC καθώς γυρισε το γονατό του και παραμένει άγνωστο πόσο καιρό θα είναι εκτός.

Ο Ζητούνης μετά από σκέψη και συνεννόηση με το τεχνικό team και την διοίκηση αποφάσισε να μπεί σήμερα στο χειρουργείο για να αντιμετωπίσει ένα χρόνιο πρόβλημα αναμεσα στους κάτω ραχιαίους και τους μείζων γλουτιαίους. Υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος για τα playoff , τότε που η ομάδα θα τον έχει πραγματικά ανάγκη.

Ο Βογιατζής σε χθεσινό οικογενειακό διπλό , γυρισε τον αστραγαλό του και αναμένεται να απουσιάσει περίπου 7-8 μέρες από τις υποχρεώσεις τις ομάδας.

Ο Παναρίτης νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο και ο Βλάσσης δήλωσε σήμερα το πρωί πως είναι τραυματίας, χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερα επί του θέματος.

Μέσα σε όλα αυτα ο Παπαδάκης έφυγε εσπευσμένα για Λαμία για προσωπικούς λόγους και απόψε στις 21:00 η Berlingoal αντιμετωπίζει μια ομάδα παγίδα ,τους Nikopoulous FC που πέρσυ ήταν σημείο αναφοράς για την ομάδα, καθώς μετά την ισοπαλία σόκ 5-5 , άρχισε μία καταρακύλα άνευ προηγουμένου.

Αναμένουμε λοιπόν και ελπίζουμε οι εναπομείναντες παίχτες να σηκώσουν το βάρος και να συνεχίσουν το σερί νικών που με τόσο κόπο όλοι έχουν χτίσει εως τώρα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου