Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Χρέη 65 εκατ. ευρώ;


Οι ορκωτοί λιγοστές της B.D.O. βρίσκονται στο τελικό στάδιο του οικονομικού ελέγχου στα βιβλία της εταιρίας _ καλό θα ήταν πάντως να γίνει και ο διαχειριστικός για να δούμε πως διασκορπίστηκαν τα ρημάδια τα λεφτά _ και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από κόλπους της αμερικανικής πολυεθνικής, το ύψος του χρέους από την διαχείριση των κεφαλαίων της τελευταίας τετραετίας αγγίζει τα 50 εκατ. ευρώ! Πολύ περισσότερο δηλαδή από τα περίπου 30 εκατ. ευρώ που έλεγαν οι μέτοχοι δια του μπροστινού τους Αθ.Παπαδόπουλου. Το τελικό πόρισμα των ορκωτών λογιστών της B.D.O. θα πρέπει να δοθεί στη δημοσιότητα αμέσως μετά τη Γενική Συνέλευση της 18ης Ιανουαρίου. Αυτό άλλωστε είχαν δεσμευτεί οι λιγοστοί μέτοχοι που ασχολούνται με την ΠΑΕ τις τελευταίες ημέρες. Επί της ουσίας ο ένας Περικλής Λόντος καθώς ο και ο Σωκράτης Μπαλτάς είναι κρυμμένοι κάπου στη Νέα Υόρκη.

Την ίδια ώρα έντονη είναι η φημολογία ότι εντός των επόμενων ημερών η ΦΑΑΕ Αθηνών θα βεβαιώσει οφειλή ύψους 16 εκατ. ευρώ από παρακρατηθέντες φόρους που προφανώς δεν της αποδόθηκαν. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, το συνολικό χρέος της BERLINGOAL θα ξεπεράσει τα 60-65 εκατ. ευρώ, προς επίρρωση των λεγομένων του Νίκου Παναρίτη που κάποτε είχε πει ότι "αυτοί πουλάνε χρέη". Τις επόμενες ημέρες θα αποδειχθούν πολλά για το αληθινό ύψος των χρεών αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αυτά δημιουργήθηκαν και εκτοξεύτηκαν σε ποσό που αν μη τι άλλο κρίνει απαγορευτική για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο επιχειρηματία την αγορά της εταιρίας. Είναι πολλά τα ερωτηματικά για τον τρόπο που οι διοικήσεις ΠΑΠΑΔΟΠΥΛΟΥ-ΛΟΝΤΟΥ διαχειρίστηκαν συνολικά 150 εκατ. ευρώ την προηγούμενη τετραετία γι αυτό ας περιμένουμε. Ίσως έρχονται κι άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου