Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΣΤΟ .......+6 Ο ΖΗΤΟΥΝΗΣ!!!!!


Έξαλλοί είναι στην διοίκηση της ομάδας με τον Χαράλαμπο Ζητούνη, καθώς με την επιστροφή του στην Ελλάδα επειτα από τρείς βδομάδες παραμονής στην Αμερική, ο έμπειρος μέσος τους επιφύλασε μια δυσάρεστη εκπληξη. Στο ....+6 των περιττών κιλών έφατσε το κοντέρ κάνοντας το τεχνικό team να μείνει με το στόμα ανοιχτό μόλις είδαν σήμερα το πρωί το αποτελέσματα του ταξιδιού. Φαίνεται τα king Lobsters και τα Crab Cakes κάνανε ζημία στον 27χρονο παίχτη ο οποίος πάντως υποστήριξε στην δίοικηση " Θα τα χάσω το συντομότερο. Ζητώ συγνώμη για την κατάσταση μου, δικαολογίες δεν υπάρχουν...". Την τιμωρία φαίνεται δεν θα την γλιτώσει πάντως αφού στο άκουσμα της είδησης ο πρόεδρος Αθ. Παπαδόπουλος και αντιπρόεδρος Π. Λόντος ήταν εξω φρενών . Φήμες έχουν ότι οι δύο ισχυροί άνδρες θα συνομιλήσουν αργά απόψε για να συζητήσουν για επικείμενη τιμωρία του παίχτη, είτε σε χρηματικό πρόστιμο, είτε αγωνιστικό αποκλεισμό , είτε και τα δύο!

Το berlingoal.blogspot.com επικοινώσνησε τηλεφωνικά με τον Thiery Henry στην Αμερική που διαμένει να ρωτήσει για τον φίλο του και παίχτη της Berlingoal, Χάρη Ζητούνη. Μεταξύ άλλων είπε : "...It was great to see Harry after so long. We had a great time and lots of laughs. I tried to persuade him to move over here and come and play here in New York, but he wasn't intrested for now anyway. One thing that i didn't know about him, is how much he eats ( laughs)!!!! Wow, it was incredible. Crabs and Lobsters were his favorite. Once he started he coulnd't stop!!!!


Μετάφραση: Ήταν υπέροχο που είδα τον Χάρη μετά από τόσο καιρό. Περάσαμε πολύ ωραία και ρίξαμε πολύ γέλιο. Προσπάθησα να τον πείσω να μετακομίσει εδώ και να έρθει και να παίξει εδώ στη Νέα Υόρκη, αλλά δέν ενδιαφερόταν, για τώρα τουλάχιστον. Ένα πράγμα που δεν ήξερα γι 'αυτόν, είναι το πόσο τρώει (γέλια )!!!! Πω πω, ήταν απίστευτο. Καβούρια και οι αστακοί ήταν τα αγαπημένα του. Μόλις ξεκίνησούσε ο ίδιος δεν μπορούσε να σταματήσει!!

ο κακος berlingoalitis λεει:

" Η κατανάλωση των αστακών και καβουρίων την εποχή των εορτών στις ΗΠΑ, αυξήθηκε κατά 57% σύμφωνα με τον ένωση επαγγελματίων ψαράδων Αμερικής. Τα συμπεράσματα δικά σας........."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου