Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Beethoven vs Da Vinci !!!!!

     

BEETHOVEN  vs   DA VINCI
     
είχαμε στη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση (Παρασκευή 28/1) στο Orion Arena 8x8.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απτην αρχή....


 
  




Με τον πρόεδρο να  λείπει στη Κύπρο για θέματα της ομάδος και τον αντιπρόεδρο να μπαλώνει τις τρύπες των ταμείων της ομάδος, το βάρος της οργάνωσης και της προετοιμασίας για τον χθεσινό αγώνα με τους Brazilians έπεσε όλη την εβδομάδα στο Διευθυντή Ποδοσφαίρου Ν. Παναρίτη. Στη διπλανή φωτογραφία μάλιστα, φαίνεται στο τέλος της βδομάδας να λυγίζει απτη κούραση ενώ εξηγεί στο Βόγια τι θέλει από αυτόν στην επίθεση....

       




         Ο Νίκος κατέβασε την ομάδα με 3-3-1 και χτύπησε στις αντεπιθέσεις.
         Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά αλλά ένα λάθος στην άμυνα έφερε το 1-0 για τους Brazilians. Οι φωνές απτο Παναρίτη στα χαφ (Τζανουδάκη Ουτς) και στον επιθετικό Βογιατζή να ανεβάσουν την πίεση φέρνουν κάποιες καλές φάσεις για την Berlingoal με αποκορύφωση το χαμένο πέναλτυ του Τζανουδάκη (42'). Κάπως έτσι λήγει και το πρώτο ημίχρονο Brazilians-Berlingoal FC 1-0. 
          
 

 

Στην ανάπαυλα έξαλλος ο Παναρίτης βάζει τις φωνές στους παίχτες του και τους δίνει προσωπικές οδηγίες.

Έντονες παρατηρήσεις στο Μάρκο Τσίκουρα για την αμυντική κυρίως λειτουργία της πλευράς του και για να ανεβάσει στροφές στο β' μέρος.


"Δεν είσαι ποδοσφαιριστής εσύ ρε ?? Δεν πληρώνεσαι ??? 
Είναι πιο μάγκας ο άλλος που σε περνάει? Αν δε μπορείς να ψάξεις να βρεις ομάδα ...." κ.α. πολλά λέγεται ότι του συρε ο Παναρίτης.

Αυτό ΗΤΑΝ !!!! Ο Μάρκος σαν να περίμενε την αφορμή μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αγνώριστος. Βράχος στην άμυνα και γαζέλα στην επίθεση. Το 1-1 ήρθε με πλασέ του Βογιατζή μετά από κούρσα και ασσίστ του Ούτς. Συνεχείς αλλαγές θέσεων των επιθετικών Βογιατζή με Τζανουδάκη και Ουτς και καλή κυκλοφορία ζητούσε ο Παναρίτης ενώ η άμυνα με τους Hummer, Μπακάλη, Φίλιππο και Ζητούνη κόφτη δούλευε ρολόι.

Κόρνερ στο 65' το εκτελεί ο Τσίκουρας συστημένο στο Teo που θα πάρει την κεφαλιά ανάμεσα από τρεις και θα κάνει το 1-2!

Λίγα λεπτά αργότερα μαγικό τρίγωνο Βόγια Τζανουδάκη Τσίκουρα με σέντρα του Τζανουδάκη και δύσκολη κεφαλιά-ζωγραφιά από το Μάρκο και η μπάλα στο απέναντι γάμα!!!
Με ένα γκολ και μία ασσίστ τρέχει στο πάγκο και πανυγηρίζει μπροστά στον Παναρίτη (διπλάνη φωτό) δίνοντας τις δικιές του απαντήσεις .....

Ακολούθησε μία ασσίστ του Τζανουδάκη στο Goaledor Βογιατζή (85')
και ήρθε το τελικό 1-4!

Μαέστρος ο Παναρίτης στο στήσιμο και στο κοουτσάρισμα
Ζωγράφος ο Μάρκος στο γήπεδο.
Σημειώσατε Χ.

Ο μόνος νικητής είναι η Berlingoal FC!!!!!!

1 σχόλιο: