Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Η ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ ΓΙΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ


Μετά την καταφατική απάνατησηπου πήρε η τούρκικη ομάδα από τον Παναθηναίκο γιατην πρόταση των 8 εκατομμυρίων για τον Djibril Cisse, η Γαλατασαραϊ φέρετε να ενδιαφέρετε να καλύψει το επιθετικό κενό με την απόκτηση του goaledor της Berlingoal, Κων. Βογιατζή.

Παρά την δήλωση του παρελθόντος του πρόεδρου Αθ. Παπαδόπουλου " Κάνενας παίχτης της ομάδας δεν πωλείται" , τον τελευταίο καιρό ,μάλλον έχει αλλάξει η νοοτροπία και επικρατεί η λογική του " Κανένας δεν πωλείται αλλά και όλοι πωλούνται".

Αν καλυφθεί η ρήτρα των 6 εκατομμυρίων , λογικά ο παίχτης θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, καθώς το ποσό αυτό κρίνεται άκρως ικανοποιητικό , ειδικά για την εποχή.

O προπονητής των Τούρκων Gheorghe Hagi ανέφερε : O Βογιατζής είναι πολύ καλός παίχτης. Γρήγορος, εκρηκτικός με καλό τελείωμα στις φάσεις. Μας ενδιαφέρει και θα δούμε τι θα γίνει είτε τώρα είτε το καλοκαίρι. Μας άρεσε και ο Σισε, αλλά ο Παναθηναικός δεν τον πουλάει. Κοιτάμε και Κέβιν Κουράνι.....Θα δούμε...

Μένει να δούμε αν θα γίνει πράξη το ενδιαφέρον των Τούρκων η θα μέινει στο ενδιαφέρον το θέμα....


Ο κακος berlingoalitis λεει:


" Έξι μύρια για τον Βόγια είναι μια καλή συμφωνία. Μη σου πώ τους δίνομε και τον Τσίκουρα δώρο............"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου