Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ...... ΛΑΒΡΑΚΙΑ


Ενόψει της νέας σεζόν ο πρόεδρος Αθ. Παπαδόπουλος, θα βρεθεί είτε την Τετάρτη είτε την Παρασκευή στην μεγαλόνησο,οχι για μεζέδες,κρασάκι και" λαβράκια¨ αλλά για να δεί κάποια ταλέντα ( λαβράκια) και να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής τους στην Berlingoal. Χριστόφορος Χριστοφόρου, Λάμπρος Λάμπρου και Πάυλος Πάυλου είναι κάποια από τα 17χρονά τάλεντα που έχουν ακουστεί για τους " blue maroon ".

Τα τελευταία 24ωρα κυκλόφόρησαν φήμες από την Κύπρο, ότι η Berlingoal ενδιαφέρεται για τους Μιχάλη Κωνσταντίνου και Στάθη Αλωνέυτη, σενάριο πάντως που μάλλον δεν ευσταθεί, καθώς πάγια τακτική είναι πλέον η απόκτηση παιχτών με μεταπωλητική αξία , και όχι πάιχτες κορεσμένους εκτός και άν είναι εξαιρετική περίπτωση και μεγάλο όνομα που μπορεί να προσφέρει. Οι δύο προαναφερθείς κατα τον Παπαδόπουλο δεν είναι τέτοιες περιπτώσεις καθώς η πορεία τους είναι καθοδική τα τελευταία χρόνια.












Άγνωστο παραμένει αν θα ταξιδέψει μαζί του και ο διευ. ποδοσφαίρου Ν. Παναρίτης λόγω ανελειμένων προσωπικών υποχρεώσεων. Πάντως είναι σίγουρο ότι θα είναι σε συνεχείς επικοινωνία. Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Παναρίτης είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Θεσσαλονίκη με σκοπό να δεί και αυτός κάποια ταλέντα , ενώ φήμες οργιάζουν ότι δείπνησε με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Θ. Ζαγοράκη, με αγνωστο αντικείμενο συζήτησης....

Τέλος να αναφέρουμε ότι , στην Κύπρο θα υποδεχτούν τον Παπαδόπουλο φίλαθλοι από τον σύνδεσμο φιλάθλων " Berlingoal Cyprus" , ενώ αναμένεται να του διοργανώσουν δείπνο στο οποίο θα παραστούν ο πρόεδρος της Κυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και οι πρόεδροι της Ανόρθωσης, Ομόνιας και ΑΠΟΕΛ...

Ο kakos Berlingaolitis λεει:

" Το να πάνε στην Θεσσαλονίκη για ταλέντα, το καταλαβαίνω. Αλλα πείτε μου ειλικρινά ρε μάγκες.....Πότε είδατε την τελευταία φορά εσεις κανένα παιχταρά να έρχεται από την μεγαλόνησο???? Για τους μέν Αλωνέθτη και Κωνσταντίνου...ασε μη σχολιάσω καλύτερα..Θα αρκεστώ σε ένα απλό ....ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ.."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου