Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑ...


Απογοητευμένος ειναι το τελευταίο χρονικο διάστημα ο αριστερός μπάκ χάφ της Berlingoal , Σωκράτης Μπαλτάς. Τα πολλά ονόματα που έχουν ακουστεί ως υποψηφιοι στόχοι της ομάδας( που παίζουν στην θέση του Μπαλτά) αλλα και η παρατεταμένη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω της στρατιωτικής θητείας του, έχουν βάλει σε σκέψεις τον 27χρονο παίχτη.

Σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας , Αθ. Παπαδόπουλο σε καφετέρια στο Κολωνάκι λίγο πρίν την πρωτοχρονία, ο Μπλατάς του εξέφρασε τις ανησυχίες του για την ονοματολογία ενόψει της μεταγραφικής περιόδου, αλλα και για την προσωπική του επίδοση που δεν είναι στο επιπεδό που θέλει και ο ίδιος. Ο Παπαδόπουλος τον καθησύχασε, λεγοντάς του πως αποτελεί ενεργό μέλος της ομάδας , αλλα συμφώνησε με τον ίδιο ότι θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο ώστε να επανελθεί στα επιθυμητά επίπεδα απόδωσης και φυσικής κατάστασης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπλατάς, εν μέσω θητείας έχει ξεκινήσει την δική του....αντεπίθεση. Έχει πάρει πρόγραμμα ενδυνάμωσης από το τεχνικό team της ομάδας που περιλαμβάνει βάρη και τρέξιμο καθημερίνα. Επιπρόσθετα θα ξεκινήσει πρόγραμμα εσωτερικής επαναφοράς με βιταμίνες και πρόσθετα σιδήρου. Όλα αυτά είναι μια δύσκολη δοκιμασία για τον αριστεροπόδαρο μπάκ χάφ, αν λάβουμε υπόψη μας ότι υπηρετεί την πατρίδα κανονικότατα , χωρίς βίσματα και ....παρεμβάσεις. Ετσι λοιπόν συνδυάζει όλα τα παραπάνω με τις καθιερομένες υπηρεσίες του. Εμείς να του ευχηθούμε καλη θητεία και καλή επιτυχία.Έυγε Σωκράτη....

Ο κακός berlingoalitis λεει:


" Οι συμπαίχτες toy και oi οπαδοί της Berlingoal, του έχουν προσάψει το παρατσούκλι < ο ντελικάτος>, λόγω του τρόπου παιχνιδιού του και έλλειψη δύναμης και νέυρου. Λέτε από ντελικάτος να μας γίνει .......ντουλαπάτος ο " Sok" ??? Είδομεν...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου