Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!! ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!

To Berlingoal FC blogspot πρώτο σας μετέφερε την συμφιλίωση και την καλή σχέση που ξαναδημιουργείατι ανάμεσα στον πρόεδρο Αθ. Παπαδόπουλο και τον τέως αντιπρόεδρο Ν. Παναρίτη.

Μάλιστα , φαίνεται η σχέση τους να είναι και πιο ισχυρή από ποτε, καθώς ο Παπαδόπουλος έχει καθημερινά συνομιλίες με τον κ. Παναρίτη για διάφορα θέματα της ομάδας. Στα πλάισια αυτά, και σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος ορίζει τον " Ritis " ως ποδοσφαιρικό διευθυντή της ομάδας, ενας ρόλος που σίγουρα ταιριάζει στο στύλ του 27χρονου. Μάλιστα πιάνει δουλειά απο σήμερα κιολας , στο αποψινό κρίσιμο μάτς των playoff.

Από το συγκεκριμενό ρόλο, ο Παναρίτης θα έχει άμεση επαφή με τους παίχτες , ενω θα είναι ο απόλυτος άρχοντας στα αποδυτήρια. Επίσης θα είναι υπέυθυνος για τον καταρτισμό του βασικού κορμού της ομάδας καθώς και τις αλλαγές σε κάθε παιχνίδι.Τέλος θα είναι ο διάυλος επικοινωνίας των παιχτών με την διοίκηση.Αυτό μέχρι να επιστρέψει τουλάχιστον από τον τραυματισμό του.

Ο Παπαδόπουλος, στην ουσία παρέδωσε εν λευκώ το ποδοσφαιρικό τμήμα στα χέρια του Παναρίτη, δείχνοντας ότι του έχει τυφλή εμπιστοσύνη. Περιμένει μάλιστα της εισηγήσεις του νέου διευθυντή ποδοσφαιρού , ενόψει μεταγραφικής περιόδου. Θα κρίνει που θέλει ενίσχυση η ομάδα και θα ετοιμάσει έκθεση που θα παραδώσει στην δίοικηση το συντομότερο.

Εμεις , να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον συμπαθέστατο Νίκο, και να κάνει ποδαρικίο με νίκη στο αποψινό κρίσιμο ματς...

ο κακος berlingoalitis λεει:

" Ποτέ δεν ήταν του γραφείου και της γκλαμουριάς ο Νικόλας. Παντα του άρεσε να είναι έξω , να σηκωνει τα μανίκια, να μυρίζει τα αποδυτήρια και το γρασίδι και να δούλευει.... Σίγουρη επιτυχία του Παναρίταρου στο νεο του ρόλο.....Και κερδισμένη θα είναι και η ομάδα.......Κινηση ρουα μάτ του Παπαδόπουλου....."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου