Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΛΑΜΠΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ BRONZE CAFE


Το Σάββατο 15/1/2011 διεξήχθει η λαμπρή εορτή της κοπής της πρωτοχρονίατικης πίτας στο Bronze Cafe, του γνωστού επιχειρματία ( και όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος, και χορηγός πλέον της ομάδας) Φ. Αναγνωστόπουλου, σε ένα άρτια στημένο και διακοσμημένο χώρο που δέν έχει να ζηλέψει τίποτα από κορυφαίες καφετέριες της Ελλάδος και του εξωτερικού. Το berlingoal.blogspot.com ήταν εκει.

Ήταν όλοι εκεί εκτός του σταρευμένου Τ. Βλάσση και του κλινήρη Γ. Λαμπράκου. Ο Πρόεδρος Αθ. Παπαδόπουλος με την συνοδό του Νίκη Δρακοπούλου, γνωστή αθλήτρια ( μαραθωνιοδρόμος) - μοντέλο, ο αντιπρόεδρος που παρότι έκανε σόλο εμφάνιση , αργότερα εμφανίστηκαν δύο κυρίες που έμειναν κοντά του όλο το βράδυ, ο Κ. Βογιατζής με την κοπέλα του Ροδιάνθη ( γνωστή επιστημόνας των ομίλων Βαρδινογιάννη) , Ο Χάρης Ζητούνης με την Βίκυ Φειδά ( μοντέλο) , ο Μάρκος Τσίκουρας με την Γιώτα Κωνσταντίνου ( δικηγόρος - μοντέλο) , ο Σωκράτης Μπαλτάς με την Ελευθερία Δημητράκου ( οικονομολόγος εξ Αγγλίας) , ένω οι υπόλοιποι θέλησαν να περάσουν μία ήσυχη βραδια, αφήνοντας τις " θαυμαστριες " σπίτι.

Πλήθος κόσμου τίμησαν την πρόσκληση της ομάδας 'οπως ο πρόεδρος των ULTRAS Mike, αλλά και άλλοι πολλοί επώνυμοι. Παρών και η νέα φυσικοθεραπέυτρια της ομάδας, Αλεξάνδρα Δημητράκου που γλέντησε με την ψυχή της.

Πρίν την κοπή της πίτας προβλήθηκε ένα video με φωτο της ομάδας που συγκίνησε πολλούς ,ειδικά στο τέλος όταν έλεγε Berlingoal is a Family. Πολλοί βούρκωσαν και όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Συγκινητική στιγμή ηταν όταν στο Video προβλήθηκε εικόνα του δανεικού στην Slovan Bratislava Κ . Παπαργύρη, καθώς όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και αποθέωσαν τον βιρτουόζο μέσο, αναγνωρίζοντας έτσι την αξία του ,αλλά και στηρίζοντας τον , στο πρόβλημα που τον κρατά στο εξωτερικό.

Η κοπή έγινε σε γιορτινό κλίμα με τα πειράγματα να παίρνουν και να δίνουν και τελικά τυχερός ήταν ο .....Χριστός!!!!!!! Αυτό χαροποίησε όλους στην ομάδα καθώς το θεώρησαν οιωνό για πρωτάθλημα. Μάλιστα αστευόμενος ο Παπαδόπουλος είπε " Με τον Χριστό μαζί μας, το πρωτάθλημα είναι δικό μας από τωρα!" Την αποθέωση γνώρισε ο επίτιμος πρόεδρος Κ. Δήμος που έχει αποσυρθεί από τα κοινά καιρό τωρα, την στιγμή που ο π΄ροεδρος τον κάλεσε πάνω να σταυρώσουν μαζί την πίτα.

Η είδηση που βγήκε από τους δαιμόνιους ρεπόρετερ είναι ότι δύσκολα θα γίνουν μεταγραφές, εκτός να βρεθεί κάτι εξαιρετικό. Η γιορτή ,γιορτή αλλά και η δουλεία , δουλέι αγια τους δημοσιογράφους.

Η δίοικηση ετοίμασε και μία εκπληξη στον προ ημερών εορτάζονατα Π. Λόντο καθώς του είχαν ετοιμάσει μία τούρτα που έγραφε " Χρόνια πολλα αντιπρόεδρε" ενώ προβλήθηκε και ένα video με προσωπικές του στιγμές. Βουρκομένος, ευχαρίστησε τους πάντες και ευχήθηκε σε όλους, καλή χρονια, υγεία και ....πρωτάθλημα.

Ο χορός, το ποτό και τα πούρα είχαν την τιμητική τους , σε μια βραδια όπου ο πρόεδρος έπετρεψε λίγες καταχρήσεις παραπάνω. Παναρίτης, Παπαδάκης και Καράμπελας ήταν σε όλο τα πηγαδάκια και πρώτοι στα αστεία.

Μια μαγική, μπορντογαλάζια βραδια, που άφησε θετικότατες εντυπώσεις σε όλους τους καλεσμένους. Παντα τέτοια , και ελπίζουμε κατα το Μαίο σε μία αναλογη γιορτή να γλεντάμε για το πρωτάθλημα....

Όλες οι φωτογραφίες της βραδίας στο :

http://www.facebook.com/pages/PAE-Berlingoal/118291431551531?v=photos&ref=ts#!/album.php?aid=29222&id=118291431551531

o kakos berlingoalitis λεει:

" Τα έλεγα εγω για το φλουρί και τον Χριστό. Φαίνεται φέτος η ομάδα θα έχει την βοήθεια που της έλειπε...... από ψηλά...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου