Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Εξοργισμένη Και η Aston Villa..με Παπαδόπουλο


Τα τερτύπια του Αθ. Παπαδόπουλου Προέδρου της Berlingoal έχουν αναστατώσει εδώ και λίγες ώρες ΚΑΙ τα αποδυτήρια της Aston Villa! Χαμός επικρατεί αυτήν την στιγμή έξω από το Villa Park.

Αποκλειστική συνέντευξη του υπεύθυνου τύπου της Aston Villa Brian Doogan στο Βerlingoalblogspot.com:


"..Μόλις πληροφορηθήκαμε έκπληκτοι από το Βerlingoalblogspot.com την δυσαρέσκεια της West Ham απέναντι στην πέρα για πέρα αντιαθλητική και παράνομη πάνω απ'όλα ενέργεια της ΠΑΕ Berlingoal να αγωνίζεται με την φανέλα της Aston Villa. Πραγματικά είναι να γελάει κανείς. Αν κάποιος πρέπει να ενοχλείται από το συγκεκριμένο δημοσίευμα αυτός δεν είναι άλλος από την Aston Villa. Eίναι χρόνια η αντιδικία μας με την West Ham για το συγκεκριμένο θέμα (γαλάζια-μπορντό φανέλα) και σίγουρα ένας "3ος παίχτης" είναι ότι χειρότερο και για τους δύο αγγλικούς συλλόγους. Ο κύριος Παπαδόπουλος φαίνεται δεν γνωρίζει καλά κάποια πράγματα αν και ακούγεται οτι οι διασυνδέσεις του είναι αυτές που του επιτρέπουν να αναστατώνει με τέτοια σιγουριά συλλόγους εδρεομένους στον χώρο. Στη μάχη για τα copyright του συγκεκριμένου χρώματος φανέλας ο Κύριος Παπαδόπουλος δεν έχει καμμία τύχη. Οι οπαδοί μας αυτήν την στιγμή διαδηλώνουν έξω από το Villa Park..και πιστέψτε με δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να διαδηλώσουν έξω από το σπίτι του κυρίου Παπαδόπουλου. Αυτή η ενέργεια δεν θα περάσει έτσι. Κάθε σύλλογος που επιθυμεί να θριαμβολογεί φορώντας την φανέλα της Aston Villa θα λογοδοτεί ενώπιον της ομάδος μας. Αρκετά πια μ'αυτό το θέμα.."

"Ζογκλερικός Ντριμπλέρ: ..Δύσκολα τα πράγματα για τον πρόεδρο της Berlingoal..οι Άγγλοι είναι σίγουρα υπερβολικά τυπικοί σε υποθέσεις δικαιοσύνης..Η ΠΑΕ Ηρακλής έχει ήδη απολογηθεί σε Aston Villa και West Ham καθώς υπέπεσε στο ίδιο παράπτωμα για μόλις μία αγωνιστική..να δούμε θα συνετιστεί ο Κύριος Παπαδόπουλος.."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου