Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ.....


Τον πρόωρο αποκλεισμό από την συνέχια των playoff υπέστη χθές η ομάδα της Berlingoal , έπειτα από την χθεσινοβραδυνή ήττα από την Boulouki Fc με 3-1.

Η αποστολή αποτελείτο από τους Καράμπελα, Παπαδόπουλο, Τσίκουρα , Ζητούνη, Βλάσση, Παπαδάκη, Τζανουδάκη, Βογιατζή. Στον πάγκο ήταν και ο Ανδρεαδάκης για κάθε ενδεχόμενο. Ο Παναρίτης που μπήκε κατευθείαν στα βαθία, μετά τον ορισμό του ως διευθυντή ποδοσφαίρου, ξεκίνησε με πιο αμυντικογενής πεντάδα παρατάσοντας τους Καράμπελα κατω από τα goalpost, Τσίκουρα και Παπαδόπουλο στην αμυνα, Ζητούνη στο κεντρο και Τζανουδάκη μοναδικό προωθημένο.

Το παιχνίδι ήταν πολυ δυνατό , ενω η αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν εξαιρετική έως άριστη. Η αντίπαλοι μπήκαν δυνατα, έκαναν ευκαιρίες και ευτύχησαν να προηγηθουν στα μέσα του ημιχρόνου από λάθος του Παπαδάκη που είχε μπει αλλαγη. Η Berlingoal βγήκε στην αντεπίθεση χάνοντας ευκαιρίες να ισοφαρίσει κυρίως με τον Τζανουδάκη και Βογιατζή , εως που τελικά τα κατάφεραν ,με γκόλ του Τζανουδάκη 7 λεπτά πρίν το ημίχρονο, όταν και είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός εστίας και πλάσαρε από το κέντρο ( ! ) πολύ όμορφα γράφοντας έτσι το 1-1, σκόρ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Το δέυτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο δοκάρια για την Boulouki και τεσσερείς επανωτές κλασσικές ευκαιρίες για την Βerlingoal με Τζανουδάκη, Ζητούνη, Παπαδάκη και Βογιατζή. Από λάθος μπήκε και το δέυτερο γκόλ των γηπεδούχων , αφού σε δύσκολη απόκρουση του Καράμπελα, ο Τσίκουρας που πηγε να διώξει προσπάθησε να μην πατίσει τον πεσμένο τερματοφύλακα στο κεφάλι, δίνοντας όμως έτσι την ευκαιρία στον αντίπαλο επιθετικό να πλασάρει και να κάνει το 2-1.


Ψάχνοντας την ισοφάριση , η ομάδα βγήκε μπροστά πίεσε έκανε ευκαιρίες αλλά σε αντεπίθεση οι γηπεδόυχοι κάνανε το 3-1, στέλνοντας την Berlingoal εκτός playoff και τους ίδιους στην επόμενη φάση.

Καλύτεροι της Berlingoal οι Καράμπελας, Παπαδόπουλος και ακολούθησε ο Τσίκουρας λόγω της αμυντικής τακτικής που ακολούθησε η ομάδα , ενώ εκτός κλίματος ήταν οι Βλάσσης και Παπαδάκης. Άστοχες επιλογές είχε και ο Παναρίτης από τον πάγκο καθώς και αυτός με τις αλλάγες που έκανε φέρει ευθύνη για την ήττα. Η γενική εικόνα πάντως ήταν αρκετά καλή παρά την ήττα, κάτι που παραδέχθηκαν όλοι, και με λίγη τύχη ίσως να μιλούσαμε σήμερα για νίκη της Berlingoal. Πάντως με τέτοιες εμφανίσεις όλη την σεζόν, σίγουρα η ομάδα θα είχε μπεί τουλάχιστον τετράδα.......

Σε βαρύ κλίμα ( πολλοί μάλιστα δεν αντεξαν , και λύγισαν μετα τον αποκλεισμό,βλέπε φωτό) αλλα βλέποντας ότι οι παίχτες δώσανε το 110% στο μάτς ,στο τέλος χειροκροτήθηκαν από τους οπαδούς της ομάδας, ανταπωδίδοντας μάλιστα, δείχνοντας ότι η ένταση των τελευταίων ημερών που δημιουργήθηκε μετά την υβριστική - απειλιτική πρός τους παίχτες ανακοίνωση των ULTRAS , μάλλον παέι προς εκτόνωση.

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Πέτρου Φυλακούρη.

ο κακος Berlingoalitis λεει:


" Ναι μέν αποκλείστηκε η ομάδα, αλλά απαντήσεις δόθηκαν. Μέλλον υπάρχει αν παίζουν έτσι......Όσο με πληγώνεις , τόσο με πωρώνεις.....Άντε μώρη Berlingoalara...πάμε γερά στο νέο πρωτάθλημα...... "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου