Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΑΓΓΛΟΓΕΡΜΑΝΟΙΤΑΛΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ......ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ ??? Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ???


Mεταγραφική περίοδος λοιπόν και όπως είναι λογικο τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Μετά τον Βογιατζή για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται η Γαλατάσαραϊ, σειρά στα σενάρια πήραν οι Λαμπράκος, Παπαδάκης , Λόντος και Βλάσσης.

Πάμε να τα δούμε ξεχωριστά. Για τον Λαμπράκο φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον από την Γερμανία και συγκεκριμένα από την Χοφενχαϊμ και Αιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι λίγες συμμετοχές του φέτος με την Berlingoal δώσανε τροφή για μεταγραφικά σενάρια. Οι Γερμανοί ως λάτρεις των ελλήνων ποδοσφαιριστών ( Αμανατίδη, Γκέκα, Κυριάκο Παπαδόπουλο και στο παρελθόν Κυργιάκος, Μάντζιος, Τζιόλη, Χαριστέας) αλλά των παιχτών σε στυλ Γίαν Κόλλερ, θέλουν τον Λαμπράκο να μετακομίζει στην Γερμανία σύντομα και να συνεχίζει την παράδοση των ελλήνων. Μάλιστα η γερμανική εφημερίδα Kicker φιλοξενεί δηλώσεις του : "Θέλω κάποια μέρα να παίξω στο εξωτερικό. Δεν υπάρχει όμως κάτι επίσημο , και άρα είμαι παίχτης της Berlingoal ακόμα. Αγαπώ την ομάδα και δεν καίγομαι να φύγω κιόλας".....

Η Τσεζένα μετά το ενδιαφέρον για τον Όλοφ Μελμπέργκ του Ολυμπαικού και την φερόμενη συμφωνία μαζι του, θέλει να κλείσει πακέτο και τον Μιχάλη Παπαδάκη , ωστε να τους φέρει και να τους παρουσιάσει μαζί στο γήπεδο Ντίνο Μανούτσι. Η Τσεζένα είναι έτοιμη να καταθέσει 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τον Παπαδάκη, με τους όπαδους της πάντως σε διαφορα blogs να έκφράζουν την απορία τους για αυτήν την κίνηση της ομάδας τους. Μάλιστα ένας ιταλός όπαδός γράφει: Γιατί να πληρώσουμε τόσα λεφτά για έναν παίχτη που παίζει καλά μόνο στα φιλικά? Πιστέυω στον προπονητή μας , αλλά πραγματικά απορώ....Τέλος πάντων, ίσως αυτός να ξέρει καλύτερα.... Πάντως οι Ιταλοί δημοσιογράφοι δεν είναι ιδιέτερα γωστοί για την εγκυρότητα τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού είναι το δημοσίευμα που θέλει τον Τάσο Βλάσση κοντά στην Μπολόνια. Φέρεται να τον έχουν ζητήσει δανεικό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Μάλιστα , αναφέρουν ότι δεν έχει καταφέρει να βρεί τον καλό του εαυτό από τοτε που γύρισε από την Ολλανδία, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Συνεχίζει λέγοντας ότι οι Ιταλοί πιστέουν στον Βλάσση και πιστέουν ότι θα μπορέσουν να τον αναγεννήσουν ποδοσφαιρικά και θα εξελιχθεί σε μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα τους. Αν βέβαια οι Ιταλοί δημοσιογράφοι είχαν ψάξει λίγο το θέμα , θα είχαν βρεί ότι ο Βλάσσης υπηρετεί την πατρίδα στον στρατό ξηρας και άρα δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από την Ελλάδα, τουλάχιστον μέχρι τον επόμενο Δεκέμβρη. Τσάμπα μελάνι λοιπόν......

Οσο για τον Λόντο, μετά το σκάνδαλο με τα ρωμαϊκά όργια με κοπέλα συμπάιχτη του, τα αγγλικά ταμπλοίντ βρήκαν την ευκαιρία να τονίσουν ότι κλίμα είναι βαρύ για αυτόν στα αποδητήρια της Berlingoal και παρομοιάζει την περίπτωση του με αυτή του John Terry και του Wayne Bridge τότε στην Τσέλσι. Έτσι, θέλουν την Μπόλτον και Μπερμιχάμ να ενδιαφέρονται για τον σκληροτράχιλο αμυντικό. Πάντως να σημειώσουμε ότι μετα την αποκάλυψη του berlingoal. blogspot.com για το σκάνδαλο, οι blue maroon κράτανε σιγή ιχθύος για το θέμα, προσπαθώντας μάλλον να το καλύψουν αν τελικά υφίσταται. Η τιμή εκκίνησης για τον Λόντο είναι γύρω στα δύο εκατομμύρια ευρώ αν και η ρήτρα του είναι 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Οι δηλώσεις του Λόντου στην Daily Mirror?? Ακρως ειρωνικές και καυστηκές με αφορμή το σκάνδαλο " Επειδή δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμη, μπορειτε να με καλέσετε αργότερα? Βλέπετε, είμαι εδω με όλες τις κοπέλες των συμπαιχτών μου και κάνουμε ένα τεράστιο όργιο. Να είστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ...."

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι την ληξη της μεταγραφικής περιόδου , σίγουρα θα υπάρξουν και άλλα σενάρια για παίχτες της Berlingoal. Μένει να δούμε αν ισχύουν και τελικά κάποιος η κάποιοι πωληθούν, ποιός η ποιοί θα τους αντικαταστήσουν.....




Ο κακός berlingoalitis λεει :

" Σενάρια επιστημονικής φαντασίας .....ή γενικό ξεπούλημα??? Είδομεν....."

2 σχόλια: