Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

7-1 Η BERLINGOAL ...ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ PLAYSTATION...


Με εκπληκτική εμφάνιση και φάσεις που θύμισαν ....playstation η Berlingoal συνέτριψε χθές βράδυ την Κάφροι Λυών FC με 7-1 φορώντας την μάυρη εμφάνιση.

Στην αποστολή ηταν οι Παυλόπουλος, Λόντος (C), Τσίκουρας, Ζητούνης, Βλάσσης, Τζανουδάκης, Βογιατζής ενω έπειτα από εφτά μμηνες απραξίας ο Νικόλαος Παναρίτης επέστερψε στους αγωνιστικούς χώρους εν μέσω χειροκροτημάτων ( ακολουθει αναλυτικό ρεπορτάζ...) Εκτός οι τραυματίες Παπαδόπουλος, Καράμπελας, ο αδειούχος Παπαδάκης ( βλ. Φευγάτος ...Ο Παπαδάκης), Ανδρεαδάκης, Λαμπράκος, Μπαλτάς.

Χρέη προπονητή για μία από τις τελευαταίες φορές ( καθώς σύντομα θα επιστρέψει και αυτός) ανέλαβε ο Παπαδόπουλος, ο οποίος εξέπληξε με την επιλογή του να αφήσει στον πάγκο τον Ζητούνη και τον Βογιατζή!

Το μάτς ξεκίνησε καλα με τους blue maroon να δείχνουν από νωρίς τις άγριες διαθέσεις τους και να πετυχαίνουν νωρίς το 1-0 με τον Τζανουδάκη μετα από συνεργασία με τον Βλάσση και σούτ στο δεξι " γάμα". Ο Βλάσσης έκανε το 2-0 με απιστευτό πλασε, με εξωτερικό φάλτσο και εκτός ισορροπίας ..

Το 3-0 έγινε αυτή τι φορά με τον Βογιατζή μετά από τρομερή συνεργασία με τον Βλάσση που ανταλλάξανε 5 πάσες μεταξύ τους πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.... Το 4-0 έγινε με τον Βλάσση κα πάλι που έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με την φανέλα της Berlingoal.

Μετά από λάθος του Τσίκουρα που άφησε την αμύνα εκτεθειμένη ενω οι Blue maroon πίεζαν για το 5-0, με ξάφνική αντεπίθεση οι αντίπαλοι έκαναν το 4-1 . Ευθύνη για το γκόλ εκτός του Τσίκουρα φέρει και ο Παυλόπουλος που δεν μπόρεσε να σταματήσει ενα ομολογουμένως αδύναμο σούτ.....

Το δέυτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα να ξαναφέρνει το παιχνίδι στα μέτρα της, χωρίς όμως να φορτσάρει. Το 5-1 ήρθε μετά από όμορφη προσπάθεια του Τζανουδάκη και δυνατό άπιαστο σούτ , ενώ σε αυτό το σημείο οι αντίπαλοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με κενο τέρμα να μειώσουν το σκόρ.

Κάπου εκεί και αφού το μάτς προσφερόταν για δοκιμές και ...ξεκούραση ο Παπαδόπουλος έδωσε εντολή στον Παναρίτη ( που είχε γενέθεια) να μπεί στο παιχνίδι στην θέση του Ζητούνη που αφού τον αγκάλιασε σφηχτά και του ψιθύρισε κάτι στο αυτί του παραχώρησε την θέση του , εν μέσω standing ovation από συμπαίχτες, αντιπάλους και οπαδούς.

Το 6-1 ήρθε με τρομερό αριστερό σούτ του Τσίκουρα που πήρε το αίμα το πίσω για το λάθος του πρώτου ημίχρονου, ενώ το 7-1 έγινε με χαμηλό σουτ του Ζητούνη στην αριστερή γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα, σκορ με το οποίο έληξε το παιχνίδι.

Πολύ καλό παιχνίδι από την Berlingoal που κατα διαστήματα έπαιξε total football και έκανε τους αντιπάλους να ψάχνουν την μπάλα. Δεν υστέρησε κανείς,σε ένα μάτς που παίχτηκε ποδόσφαιρο για σεμινάριο...



Ο κακος Berlingoalitis λεει:


" Ως φίλαθλος της ομάδας , οφείλω να μπώ χθές ότι χόρτασα θέαμα , γκόλ και αποτέλεσμα... Αλλά αυτό που χάρηκα πιο πολύ απο όλα ηταν η επιστροφή του Νικόλα μας του Παναρίτη... Σιδερένιος να είναι , και να δείξει σε Λέτο , Ριέρα και Βιερίνια ότι δεν παίζουν πλέον μόνοι της στην αριστερή πλευρά....Εχούν και πάλι αντίπαλο....."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου