Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ....

Οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια στην Τούμπα, αποδοκιμάζοντας έντονα τους παίκτες του "Δικεφάλου του Βορρά" για το άδοξο αποκλεισμό τους από το κύπελλο Ελλάδος από την ΑΕΚ . Ιδιαίτερα τεταμένο το κλίμα έξω από το γήπεδο.

"Λαϊκό" δικαστήριο στήθηκε έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας. Περίπου 200 οπαδοί του "Δικεφάλου του Βορρά", με την αδρεναλίνη να χτυπάει κόκκινο, τα έβαλαν με τους παίκτες της ομάδας τους αλλα και την διοίκηση Ζαγοράκη για την αδυναμία της να ενισχύσει την ομάδα με παίχτες αξίας που θα δίνανε βάθος και ποιότητα όπως ο μεσοεπιθετικός Μιχάλης Παπαδάκης της Berlingoal.

Όταν εκανε την εμφανιση του ο Ζαγοράκης περίπου 30 οπαδοί του επιτέθηκαν φραστικά λέγοντας " Ρε μαλ...κα Ζαγοράκη, άφησες την ομάδα απροστάτευτη και γυμνή! Μας υποσχεθηκες τον Παπαδάκη..Τι έγινε εκεί?? Σε ξεφτίλισε!!! Σκώθηκε και έφυγε μέσα από το γραφείο σου!!! Δε ντρεπεστε λιγάκι ρε?? Σε στηρίζουμε τόσα χρόνια και έναν παιχτη που και εμείς θέλαμε δεν μπορούσες να τον κλείσεις!!! Και τωρα τρωως πο...τσα απο το ΑΕΚακι μεσα στην Τούμπα.....Ντροπή ρε Θοδωρή....Ντροπή...."

Ο κόσμος αυξάνεται όλο και περισσότερο και προκειμένου να αποχωρήσουν με ασφάλεια οι παίκτες και η διοίκηση έχει συγκεντρωθεί μεγάλη δύναμη των ΜΑΤ μπροστά από τον συγκεκριμένο χώρο.

Να σημειωθεί επίσης πως, με την λήξη του αγώνα από τον διαιτητή Μάνταλο, περίπου 50 οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν μέσα στο γήπεδο και πετούσαν ότι αντικείμενα έβρισκαν μπροστά τους προς την θύρα των επισήμων.


Ο κακος Berlingoalitis λεει :

" Τους έχει κάτσει στο λαιμό εκεί στον ΠΑΟΚ το χουνέρι που τους έκανε ο Ουτς......πολλοί ΠΑΟΚτζήδες λένε ότι αν ειχε γίνει η μεταγραφή τότε και έπιαζε ο Παπαδάκης χθές, η ΑΕΚ θα έιχε φύγει από την Τουμπά με τρία γκολάκια στην πλάτη.....ασε που πάιζει να έιχανε περάσει και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας....Ποιος ξέρει...Ίσως και να είναι έτσι όπως τα λένε οι φίλοι του ΠΑΟΚ...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου