Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΚΑΙ...8-4 ΤΗΝ DE FORME FC....


Το έχουμε γράψει και ξανα και ξανά από αυτό εδω το πόστο. Φετος η Berlingoal έχει αλλάξει. Είναι πολύ πιο σοβαρή απο κάθε άλλη χρόνια με αποτελέσμα να πηγαίνει απο νίκη σε νίκη. Χθεσινό θύμα της blue maroon αρμάδας η De Forme FC για το πρωτάθλημα 5x5.

Η Berlingoal επικράτησε με 8-4 παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Σε ανάλογα μάτς πέρσι η ομάδα είτε έχανε είτε έφερνε ισοπαλία...Πάντως οι φίλαθλοι που είδαν το χθεσινό μάτς μάλλον αναρωτήθηκαν αν είδαν μάτς πρωταθλήματος ή τα 8 κορυφαία γκόλ του μήνα από το uefa.com!!! Ενα και ένα τα γκόλ που πέτυχε η ομάδα, με την επιλογή για το καλύτερο να αφήνεται στην δική σας κρίση..... Να τονίσουμε ότι ανάποδο ψαλίδι πίσω από το κέντρο δεν έβαλε κανείς όπως ο μέγας Λόντος, αλλά αυτά τα γκόλ, σπάνια μπαίνουν, και στο κάτω κάτω η ζωή συνεχίζεται!!!

Η ομάδα ξεκίνησε με δοκιμαστικό τερματοφύλακα τον 15 χρονο Μιχάλη από τις ακαδημίες τις ομάδας, που άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. Αναμένεται ψστόσο να δοθεί δανεικός για να πάρει εμπειρίες.

Οι υπόλοιποι ήταν οι Παπαδόπουλος , Τσίκουρας , Παναρίτης ( C ) , Ζητούνης, Μπαλτάς, Τζανουδάκης, Παπαδάκης.

Απών οι : Ανδρεαδάκης, Καράμπελας, Παυλόπουλος, Λόντος, Λαμπράκος, Βλάσσης, Βογιατζής.

Το μάτς ξεκίνησε με τους Μιχάλη, Τσίκουρα, Παναρίτη,Ζητούνη, Παπαδάκη βασικούς και να πιέζουν από νωρίς. H Berlingoal ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς με πολύ ωραίο γκόλ από τον Τσίκουρα έπειτα από συρτη πασά και αριστερό πολύ δυνατό σούτ από πολύ δύσκολη θέση ( αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής) , σούτ που κατέληξε στην δεξία γωνία του τέρματος, αφήνοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα άγαλμα...

Μετά το 1-0 η Berlingoal συνέχισε να πιέζει , χωρίς να κινδυνέψει και το 2-0 έγινε γρήγορα με τον Παπαδάκη μετα από εκπληκτική συνεργασία του ιδίου με Παναρίτη και Ζητούνη που θύμισε σάμπα και το γκόλ που είχε βάλει ο Καστίγιο μετα απο συνεργασία με Ριβάλντο και Ζιοβάνι σε ενα ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ.

Το 3-0 δεν άργησε να έρθει μετά από πολύ όμορφη προσπάθεια του Παναρίτη, που παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει να βρίσκει τα πατήματα του και να φτάνει και πάλι σε υψηλό επίπεδο. Ο " Ritis " αφού κινήθηκε πάνω στην γραμμή από δεξια παίρνοντας πάνω του δύο αντιπάλους, σύγκλινε πρός το κέντρο και με χαμηλό δυνατό σούτ έκανε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να μαζέψει για άλλη μια φορά την μπάλα από τα δίχτυα. Κάπου εκεί χαλάρωσε η ομάδα, με αποτέλεσμα σε μια ανύποπτη φάση να γίνει το 3-1 .

Εν συνεχεία οι blue maroon συνέχισαν να είναι φλύαροι στις επιθετικές τους προσπάθειες κυρίως με τον Μπαλτά να χάνει μεγάλες ευκαιρίες , αλλά με εκπληκτική μπαλιά του Τσίκουρα από την άμυνα πρός τον Παπαδάκη ο οποίος έπιασε κεφαλία από το ύψος της περιοχής , που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 4-1.

Λίγο η εξέλιξη του μάτς, λίγο η θέληση για θέαμα , λίγο η απειρία του 15χρονου τερματοφύλακα παραλίγο να στοιχίσουν στην Berlingoal αφου λίγο πρίν την λήξη του ημιχρόνου οι αντίπαλοι έβαλαν 2 φθηνά γκόλ κάνοντας το 4-3. Στο ημίχρονο ο Παπαδόπυλος ήταν έξω φρένων και έβαλε τις φωνές σε Παναρίτη και Ζητούνη για την μη ομαδική συμπεριφορά του πρώτου ( μόνιμο πρόβλημα) και την φλυαρία και νοχελικότητα του δέυτερου, με Τζανουδάκη και Παπαδάκη να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.

Οι φωνές φαίνεται να απέφεραν καρπούς καθώς η ομάδα μπήκε δυνατά στο Β ημίχρονο , και αναγκασαν τους αντιπάλους σε αυτογκόλ για bloopers, καθώς σε γύρισμα αντιπάλου πρός τον τερματοφύλακα τους , ο τελευταίος πήγε να σταματήσει την μπάλα, κάτι που δέν καταφερε με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξσει στα δίχτυα κάνοντας το 5-3.

Εκεί η ομάδα ανέβασε στροφές, και με τον Τζανουδάκη μπροστάρη, έκαναν τους αντιπάλους να χάσουν την μπάλα. Ο ίδιος με μία τρομερή προσπάθεια στο ύψος της περιοχής, πήρε πάνω του δύο αντιπάλους , με κοφτή τρίπλα και σουτ αστραπή έκανε το 6-3 εν μέσω πανηγυρισμών και τους οπαδούς να ζητούν διασυρμό του αντιπάλου.

Συνέχεια στα γκόλ είχαμε μετά από εκπληκτική μπαλια του Ζητούνη από την μία άκρη του γηπέδου στην άλλη , η μπάλα να στρώνεται ιδανικά στον Παπαδόπουλο που είχε κάνει πολύ καλή κίνηση χωρίς την μπάλα από αριστερα και να " κρεμάει" τον αντίπαλο τερματοφύλακα έξω από την περιοχή κάνοντας το 7-3 εν μέσω standing ovation του πάγκου της Berlingoal και των φιλάθλων. Οι αντίπαλοι πέτυχαν το τελευταίο τους τέρμα μετά από αδράνεια της άμυνας κάνοντας το 7-4 και ο Μπαλτάς μετά από πολύ ωραία πάσα στην περιοχή έκανε με προβολή το 8-4 παίρνοντας το αίμα του πίσω για τις πολλές χαμένες ευκαρίες...

Πολλοί ωραίοι συνδυασμοί, γκόλ το ένα καλύτερο από το άλλο σε μία χαλαρή βραδια και το αηττητο να διατηρείται.

Εκπληκτικός ο Παπαδάκης που έκανε εμφάνιση ανάλoγη με αυτές που τρέλαναν τον Ζαγοράκη που έκανε τα πάντα να τον πάρει στην Τούμπα. Έτρεξε , μάρκαρε, σκόραρε. Αυτό που θέλουν από αυτόν ,η διοίκηση και οι οπαδοί . Πολύ καλοί για άλλη μια φορά Ζητούνης και Τζανουδάκης που κυμάνθηκαν σε υψηλό επίπεδο( μάρακαραν, σούταραν, πίεσαν, κατάπιαν πολλά χιλιόμετρα), Τσίκουρας ( με εκπληκτικές σέντρες και πάσες βοήθησε επιθετικά) και Μπαλτάς ( κινητικός, έτρεξε, πάλεψε) ήταν και αυτοί σταθεροί και πολύ καλοί , ο Παναρίτης δείχνει να ανεβάζει στροφές και το γκόλ που έβαλε είναι μία ψυχολογική ντόπα , μπορεί καλύτερα( παρά το πολύ ωραίο γκόλ που έβαλε) ο Παπαδόπουλος που θέλει χρόνο προσαρμογής και φυσική κατάσταση και πάλι μετα τους συνεχόμενους τραυματισμούς .

Άλλοι 3 βαθμοί στην τσέπη και πάμε για άλλα.....

Ο κακος Berlingoalitis λεει:

" Σοβαρότητα, γκόλ , θέαμα....Επιτέλους η ομάδα εχει βρεί το δρόμο της...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου