Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ?? ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΚΑΥΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ!!!!!

Eνα πολύ ενδιαφέρον μάτς διεξηχθει χθές στο Orion με την Berlingoal να αντιμετωπίζει την Rich FC σε φιλικό παιχνίδι. Το παιχνίδι ηταν μια πολύ καλή ευκαιρία για δοκιμές, καθώς αλλή ομάδα περιμέναμε να παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο.

Οι" σίγουροι" Ζητούνης , Βογιατζής, Λαμπράκος , Μπαλτάς ( που βρέθηκε ωστόσο στον πάγκο με πολιτικά λόγω ...πονόλαιμου) έμειναν εκτός αποστολής, με τον Παπαδάκη να παιζεί τελικά και μάλιστα βασικός ενω συγκινητικός ήταν ο τραυματίας Αθ. Παπαδόπουλος που απαίτησε να είναι στην αποστολή και έπειξε κιόλας , βάζοντας την υγεία του σε κίνδυνο και προκαλώντας συγκίνηση και δεός στους συμπαίχτες του, καθώς οι εκφράσεις στο προσωπό του έδειχναν το μαρτύριο που περνούσε σε κάθε του βήμα....

Η ομάδα παρατάχθηκε με τους Παυλόπουλο στο τέρμα, τον υπο δοκιμή Αναγνωστόπουλο δεξιά, Παναρίτη αριστερά ( που μετά απο 7 μηνες ξεκινησε βασικός) και Λόντο στο κέντρο της άμυνας. Στα χάφ οι Βλάσσης και Τζανουδάκης , επιτελικό χάφ ο Τσίκουρας και μοναδικός επιθετικός ο Παπαδάκης.

Το μάτς ξεκίνησε καλά για την Berlingoal που κράτησε μπάλα και προσπάθησε να κόψει τις επιθέσεις της αντίπαλης ομάδας. Ενα καταστροφικό 15 λεπτο ηταν αυτό που έφερε την Berlingoal πίσω στο σκόρ με 3-0 στο ημίχρονο , με μοναδικά σημεία αναφοράς κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες του Παπαδάκη, κάποια καλά σουτ του Βλάσση και το δοκάρι του Τζανουδάκη μετά από καταπληκτική πάσα του Βλάσση .

Το δέυτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι νωθρά για τους blue maroon που δέχθηκαν αλλά 2 γκόλ κάνονατς το σκόρ 5-0 . Κατά διαστήματα η Rich FC έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο δείχνοντας ότι δίκαια είναι πρώτοι στο πρωτάθλημα.

Κάπου εκεί όμως το θηρίο ξύπνησε είπε να παλέψει ενα παιχνίδι που έδειχνε χαμένο. Ο Τζανουδάκης με άπιαστο σούτ από αριστερά εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο " γάμα" κάνοντας το 5-1 και πετυχαίνοντας ενα πανέμοργο γκόλ. Ο Τζανουδάκης που ηταν κυριολεκτικά παντού δεν άργησε να κάνει το 5-2 με σούτ μέσα από την περιοχή , ενώ το 6-2 έγινε με δυνατό σούτ εκτός περιοχής για τους αντιπάλους.

Το 6-3 έγινε μετά από λίγο με δυνατό σούτ του Τσίκουρα εντός περιοχής και το καλύτερο το φύλαξε η ομάδα για το τέλος.......το 4ο γκόλ που πέτυχε η Berlingoal επισκιάσε το σκόρ, το παίχνίδι και όλο το μάτς γενικότερα......

10 λεπτά περίπου πρίν το τέλος, και αφού η ομάδα πίεζε να μειώσει το σκόρ, ο Παπαδόπουλος έκανε μια βαθιά μπαλία στον Παπαδάκη την οποία , σε ρόλο λίμπερο , ο αντίπαλος τερματοφύλακας έδιωξε μακρυα, προς το κέντρο του γημέδου. Εκεί βρέθηκε ο Λόντος , που αφού είδε τον τερματοφύλακα εκτός εστίας, πίσω από το κέντρο , επιχείρησε ανάποδο ψαλιδάκι το οποίο κατέληξε στα δίχτυα αφηνοντας άφωνους τους αντιπάλους και τους συμπαίχτες του Λόντου να γίνονται ενα κουβάρι και να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά......Κυριολεκτικά ο Λόντος πέτυχε ενα από τα κορυφαία τέρματα στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου , και ειναι πραγματικά κρίμα που το χθεσινό ματς δεν είχε τηλεοπτική κάλυψη.

6-4 λοιπόν σε ενα μάτς που κανείς δεν θα θυμαται το σκορ, αλλά το γκόλ του Λόντου. Κορυφαίοι οι Τζανουδάκης και πάλι που ήταν παντού και σε όλες τις φάσεις και Βλάσσης που έκανε πολύ δουλεία στο χώρο του κέντρου, καθώς και οι Αναγνωστόπουλος και φυσικά
Λόντος.

Στα ρηχά κυμάνθηκαν οι Παπαδάκης και Παυλόπουλος που σίγουρα μπορούν πολύ καλύτερα...



ο κακος Berlingoalitis λεει:


" Hθελα να πω πολλά για το χθεσινό ματς....Αλλα μετα το γκολ του Λόντου....Όπως ειχε πει και ο Χελάκης.....Δεν περιγράφω άλλο....."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου