Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

"ΕΝΙΩΘΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ"


Δηλώσεις σε ραδιόφωνο της Ολλανδίας έκανε ο Τασος Βλάσσης για την επιστροφή του στην Ελλάδα αλλά και για τα χρόνια του στην χώρα της τουλίπας....

Αναλυτικά αναφέρει....

«Ποτέ δεν ένιωσα τόσο σπουδαίος όσο ένιωσα στην Ολλανδία. Ισως στην Ελλάδα, όταν άρχισε να φτιάχνεται το όνομα μου, αλλά και πάλι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που γινόταν εκεί. Υπήρχε κόσμος που με πλησιάζε και μου έλεγε: “Είμαι PSV ή Ajax, αλλά παραδέχομαι ότι είσαι καλός παίκτης”. Αυτό για μένα ήταν τεράστια επιβράβευση. Πλέον στην Berlingoal έιναι διαφορετικά τα πράγματα. Εδω υπάρχουν πολλοί καλοί παιχτές , που αποτελούν όλοι γρανάζια της ομάδας. Δεν υπάρχουν supersatrs. Είμαστε όλοι μια οικογένεια. Δεν ξεχωρίζει κάποιος όπως ο Σισέ στον Παναθηναικό ή όπως εγω τότε στην Ολλανδία. Δεν με ενοχλεί όμως....Ποιός ξέρει μπορεί κάποια μέρα να επιστρέψω κοντά σας ( γέλια)...."

Ο κακος Berlingoalitis λεει:


" Βεντετισμοί δεν υπάρχουν στην ομάδα και αυτό δείχνει το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει .....Μόνο έτσι μπορεί να πάει μπροστά μια ομάδα και δείχνουν να το έχουν καταλάβει αυτό εκεί στην Berlingoal..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου