Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ....ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΚΟΛ.....

Εβδομάδα φιλικών αυτή που ακολουθεί για την Berlingoal, καθώς έχει ρεπό στα δύο πρωταθλήματα που συμμετέχει. Αυριο στις 18:30 η τρίτη στην βαθμολογία Berlingoal θα παίξει με την πρωτοπόρο Rich FC στο 8x8 ψάχνοντας την άτυπη ρεβάνς για την ήττα στο πρωτάθλημα προ καιρού.

Την Τετάρτη στις 21:00 οι blue maroon θα δοκιμαστούν κόντρα στην Βεντούρη FC για το 5x5, εκεί όπου η Berlingoal είναι πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα με 9 βαθμούς σε 3 μάτς.

Απών θα είναι σίγουρα ο Παπαδόπουλος, που έπαθε υποτροπή του τραυματισμού του και παραμένει άγνωστο πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης. Δεν θα πρέπει πάντως να αποκλειστεί να ξαναδοκιμαστούν νέοι πάιχτες στα παιχνίδια αυτά ,όπως οι Διακόπουλος, Καραγκόυνης....

Ο κακός Berlingoalitis λεει:

" Ευκαιρία για δοκιμές σε συστήματα και παίχτες συμφωνώ.....Αλλά κανένας Berlingoalitis δεν θέλει να χάνει ποτέ...ακόμα και στα φιλικά......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου