Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ PERI ΘΑΥΜΑΤΩΝ, ATHA-ΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕ-TEO-ΡΙΤΗ....

Ας αναφερθούμε για στα τρία πρόσωπα ( κατα την δική μου άποψη) της χθεσινής ημέρας.


Το θάυμα του Περικλή " Peri" Λόντου. Το γκόλ που πέτυχε ήταν σπανιας ομορφιάς και ειναι πραγματικά κρίμα που δεν έχει καταγραφθεί σε κάμερα. Είναι απο τα γκόλ που θα δηγείατι στα εγγόνια του και θα δακρίζει. Ανάποδο ψαλίδι πίσω από το κέντρο. Προσωπικά για μένα το χθεσινό γκόλ του δικού μας " Dani Alves " ηταν μια επιβράβευση για την συνολική του παρουσία και βελτίωση όλα αυτά τα χρόνια. Ενας άτεχνος και ατσούμπαλος παιχτης στην αρχή της καριέρας του, δούλεψε, προσπάθησε, μόχθησε , ίδρωσε και σήμερα λαμβάνει το σεβασμό όλων και την αναγνώριση ότι είναι απαραίτητο γρανάζι της ομάδας...


Η Αθάνατη ψυχή και δύναμη του αρχηγού Αθανάσιου " Atha " Παπαδόπουλου. Τραυματίας και όμως χθές ήταν εκέι...παρών. Την Δευτέρα το πρωί πήγε κουτσαίνοντας στο ιατρείο του ορθοπεδικού Δ. Βολτής , που το συνέστησε μακροχρόνια αποχή, και Τρίτη βράδυ έπαιζε στο φιλικό με την Rich FC, εστω και με ένα σακατεμένο πόδι. Εσφυξε τα δόντια και παρά τον πόνο και τις παροτρύνσεις των συμαπαιχτών του να μην παίξει, δεν ήθελε να αφήσει την ομάδα ακάλυπτη.... Αυτός ο άνθρωπος έχει δείξει 'οτι δίνει σωμα και ψυχή για την ομάδα και αποτελεί παράδειγμα πρός μίμηση.









Ο μετεωρίτης Θοδωρής " Τeo " Τζανουδάκη. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός μετεωρίτη? Δύναμη, ταχύτητα, και ότι μπορεί να προκαλέσει μεγάλες ζημίες. Όλα τα παραπάνω τα έχει ο " Teo " που αναμφισβήτητα αποτελεί μια ακρως επιτυχημένη μεταγραφή. Τρέχει, μαρκάρει, ντριπλάρει, σκοράρει. Κοινώς τα κάνει όλα και συμφέρει! Ποιός θα ξεχάσει την τρίπλα με το τακουνάκι στον εαυτό του κάτω από τα πόδια του μέσου της Rich FC ή το γκόλ εκεί που φωλιάζουν οι αράχνες? Κανείς....Ενας πάιχτης που τα δίνει όλα σε κάθε εμφάνιση και είναι πλέον απαραίτητος στους blue maroon. Από ότι φαίνεται ο Ζητούνης θα πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά να κρατήσει τον περσινό τίτλο του MVP καθώς ο Τζανουδάκης καραδοκεί....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου