Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

" ΣΥΓΝΩΜΗ ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ..."


Από την Δευτέρα 28/2/2011 ο Μιχάλης Παπαδάκης βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη , ωστε να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με κάποια ομάδα την συμπρωτέυουσας ενόψει της μεταγαρφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Ενώ στην αρχή της εβδομάδας ο Αρης είχε φτάσει πολύ κοντά στην απόκτηση του 28χρονου επιθετικού, μεσα στην εβδομάδα, ο Θοδωρής Ζαγοράκης ανέλαβε προσωπικά το θέμα του Παπαδάκη, και προσπάθησε να τον πείσει να υπογράψει στον δικέφαλο του βορρά. Να σημειωθεί ότι από την Τρίτη κιόλας , ο Παπαδάκης είχε κόψει τις συζητήσεις με τον Ηρακλή , καθώς θεώρησε ότι οι προσωπικοί του στόχοι δεν συμβάδιζαν με αυτούς τις ομάδας.

Σε δείπνο την Πέμπτη το βράδυ σε ακριβό εστιατόριο κοντά στο Λεθκό πύργο, ο Ζαγοράκης φέρεται να είπε στον Παπαδάκη:

Μιχάλη, σε θέλουμε. Κάνουμε μια νέα αρχή στον ΠΑΟΚ και θέλουμε στα επόμενα τρία χρόνια να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα και να έχουμε σταθερή παρουσία στην Ευρώπη και μετα τον Δεκέμβριο κάθε χρόνο. Θα σε λατρέψει ο κόσμος και μαζί με Βιερίνια, Σαλπιγγίδη και Γκαρσία, θα κάνετε πάταγο....Σκέψου τό....Θα σε περιμένω το μέχρι το Σάββατο να υπογράψεις...


Όλη μερα χθές, Παρασκευή , μελέτησε και τις δύο προτάσεις που είχε από Αρη και ΠΑΟΚ, και έδωσε εντολή στην διοίκηση του ΠΑΟΚ να φτιάξει τα συμφωνητικά αργά το βράδυ.

Σήμερα το πρωί, πήγε στο γραφείο του Θ. Ζαγοράκη. Συζητήσαν για περίπου 2 ώρες. Την στιγμή που πήγε να υπογράψει, με το στιλό στο χέρι δίστασε και είπε " Συγνώμη...δεν μπορώ...". Ο Ζαγοράκης πάγωσε και ρώτησε τι συμβαίνει, για να λάβει την απάντηση του Παπαδάκη " Η καρδιά που ανήκει στην Berlingoal. Δεν μπορώ να φύγω απο την ομάδα...Πιστευα ότι μπορούσα , αλλα δεν γίνεται...Μου φερθήκατε όλοι πολύ καλα, και σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου...αλλά δεν μπορώ..."

Ευχαρίστησε τους πάντες στο γραφείο του Ζαγοράκη και αποχώρησε κατευθείαν για την Αθήνα.....Ο Παπαδάκης παραμένει blue maroon....

O κακος Berlingoalitis λεει :


" Τα λεφτά από την μεταγραφή του Παπαδάκη θα φτάνανε τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ....αλλά με τον τρόπο που αποφάσισε να μείνει στην ομάδα.....χαλάλι τα φράγκα...Οuts ψυχάρα, για πάντα Berlingoalara..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου