Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΠΑΠΑΡΓΥΡΗΣ : " ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ..."

"Στροφή 180 μοιρών" φαίνεται πως κάνει ο Κωνσταντίνος Παπαργύρης αφού υποστήριζε πως το ντέρμπι με την Spartak Trnava FC στις 5/4/2011 θα ήταν το τελευταίο του, και πως θα φύγει το καλοκαίρι από την Slovan Bratislava, τις τελευταίες μέρες αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. Ο 28χρονος επιθετικός σε συνέντευξη του στο περιοδικό "Football Slovan style" παραδέχτηκε πως δεν ξέρει τι θα κάνει με το τέλος της σεζόν.

Όπως δήλωσε ο Παπαργύρης: "Είναι μια απόφαση την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι άλλο. Κουράστηκα να μιλάω για αυτήν. Είναι δύσκολο να βλέπεις τους φιλάθλους μας να ανησυχούν και να με ρωτάνε συνεχώς τι θα κάνω. Θα δούμε το καλοκαίρι. Είμαι χαρούμενος με την ζωή μου. Νιώθω υπέροχα αυτή την στιγμή. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα δούμε".

Πάντως στην Berlingoal δεν φαίνεται να ανησυχούν καθώς υποστηρίζουν ότι ο " Κωστάκης" απλά δεν θέλει να απογοητέσει απο τώρα τους οπαδούς της Slovan ,που τον λατρέυουν σαν θεό , και θέλει με αυτές τι δηλώσεις να ηρεμήσει τους ανήσυχους οπαδούς, που μετά τα υβριστικά συνθήματα και απειλές στο προσωπό του προ 2μήνου μετά από ψευδή δημοσιέυματα ότι ο Παπαργύρης το καλοκαίρι πάει στην μισητή αντίπαλο Slovak Trnava , τώρα του δείχουν την αγάπη τους με κάθε ευκαιρία και εχουν βάλει σκοπό να τον κρατήσουν για πάντα στην Μπρατισλάβα. ..Ωστόσο λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο...


Ο κακος Berlingoalitis λεει:

" Τι κάθονατι και σκάνε?? Aφού το δήλωσε ο ίδιος- Ποια Bratislava και ποια Trnava, γυρίζω στην Berlingoal!-......"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου