Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

184 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ...



Πέρσαν 184 μέρες από τοτε που ο Νικόλαος Παναρίτης σόκαρε όλη την Ευρώπη με τον τραυματισμό του στo φιλικό προετοιμασίας της Berlingoal FC. Χθές λοιπόν, ανημέρα της ημέρας που γιορτάζει τα γενέθεια του ( καθώς έχει γεννηθεί 29/2 και αναγκαστικά γιορτάζει στις 3/1 ), ήταν η σειρά του να επιστρέψει και επίσημα στους αγωνιστικούς χώρους εν μέσω αποθέωσης...

Το Berlingoal.blogspot.com ήταν εκεί και σας παρουσιαζει αποκλειστικό υλικό.




Οπως ακούτε όλος ο πάγκος απαιτούσε να πηγαινεί η μπάλα στον Παναρίτη για να εγκλιματιστεί γρήγορα και να του φύγει το άγχος. Λίγο έλειψε να χρηστεί και σκορερ κιόλας..

Σίγουρα ο Παναρίτης θα αρχίσει να παιρνει ευκαιρίες και παιχνίδια στα πόδια του, όποτε δίνεται η δυνατότητα ώστε να αποκτήσει ο ίδιος και πάλι, εμπιστοσύνη στο τραυματισμένο πόδι του. Αυτό ωστόσο θα γίνει σταδιακά, σύμφωνα με το τεχνικό team.

Εμείς από το Berlingoal.blogspot.com να ευχηθούμε σιδερένιος και να παίξει την μπάλα που μπορεί....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου