Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

4-2 Η BERLINGOAL FC ΤΗΝ BALADER FC ΣΕ ΜΑΤΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ....ΕΝΤΑΣΕΙΣ


Σε ένα μάτς γεμάτο ένταση, πάθος, θέαμα, γκόλ και παραλίγο ....γενική σύρραξη η Berlingoal FC επιβλήθηκε της Balader FC με 4-2 για το πρωτάθλημα 8x8 χθές βράδυ στο Οριον.

Η ομάδα ήταν σχεδόν πλήρης μετά απο πολύ καιρό , καθώς οι μόνοι απόντες ήταν οι εκτός αποστολής Καράμπελας ( μοναδικός τραυματίας) , Λαμπράκος και ο αδειούχος και μάλλον φευγάτος.... Παπαδάκης.

Η ομάδα παρατάχθηκε με τους Ανδρεαδάκη μετά απο καιρό κάτω από τα δοκάρια, Λόντο δεξία , Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας που έπέστρεψε από τον τραυματισμό του, και η έκπληξη ακούστηκε στο όνομα Βλάσσης που αγωνίστηκε σαν αριστερό μπάκ!

Στο κέντρο ξεκίνησαν οι Ζητούνης και Τζανουδάκης , ενώ μπροστά τους και ώς επιτελικό χάφ αγωνιστηκέ ο .....Μάρκος Τσικουρας. Καλά διαβάσατε και δεν πρόκειται για λάθος πληκτρολόγηση. Στην επίθεση και μόνος προωθημένος ο Βογιατζής. Στον πάγκο έμειναν Παναρίτης και Μπαλτάς.

Το μάτς ξεκίνησε καλά για την Berlingoal, που παρά το νοχελικό ξεκίνημα κάποιον παιχτών ( Τσίκουρας, Παπαδόπουλος, Λόντος) κράτησε μπάλα και βγήκε στην επίθεση. Γρήγορα όμως και αυτοί ανέβασαν στροφές και δίνοντας ώθηση και στους συμπαίχτες τους. 'Ετσι οι blue maroon ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς με δυνατό γυριστό σουτ του Τσίκουρα που έκανε το 1-0 δικαιόνωντας το τεχνικό team για την επιλογή τους να τον βάλουν πιο μπροστά. Μπορεί να είναι πιο αργός από αλλους παιχτές, αλλά έχει το σούτ, την σέντρα και την κάθετη πάσα που τόσο έλλειψε από την ομάδα.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με την Berlingoal να κάνει το παιχνίδι της , Ζητούνης και Τζανουδάκης ειχαν πάρει το κέντρο, ενω οι μακρινές μπαλιες των αντιπάλων ήταν έυκολη λεία για Λόντο και Παπαδόπουλο. Σε κάποια δυνατά σούτ εκτός περιοχής ( καθώς μόνο έτσι εβγαινε φάση για τους αντιπάλους) , ο Ανδρεαδάκης ήταν αλάνθαστος.

Κάπου εκεί έγινε το 2-0 με δυνατό σούτ του Ζητούνη στην δεξία γωνία της αντίπαλης εστίας. Το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό , με την Berlingoal να κάνει το 3-0 πρίν την λήξη του ημιχρόνου με τον Βογιατζή μετά από πάσα του Τσίκουρα.

Αξιοσημείωτη φάση ήταν και η πολύ ωραία σέντα του Τζανουδάκη πρός τον Μπαλτά, και γυριστό βόν πλανέ που πέρασε ξυστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι..

Το ημίχρονο ξεκίνησε με τους αντιπάλους να τα παίζουν όλα για όλα , κατι που απέφερε καρπούς , καθώς σε δυνατό σουτ εκτός περιοχής ο Βλάσσης πήγε να δίωξει σε κόρνερ, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να κρεμάσει τον ανήμπορο στην συγκεκριμένη φάση Ανδρεαδάκη , και να κάνει το 3-1. Κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Τσίκουρας που μετά απο κάθετη πάσα του Τζανουδάκη άδειασε 2 αντιπάλους, έβγαλε από αριστερα σέντρα " παρε βάλε" στον Βογιατζή και αυτός με εν αέρια προβολή έκανε το 4-1. Ελάχιστα λεπτα αργότερα ο Παναρίτης έχασε την ευκαιρία να χρηστεί σκόρερ, όταν βρέθηκε μόνος αριστερά μέσα στην περιοχή , αλλα έκανε ενα κακο σούτ...

Τα νέυρα ήταν τεταμένα σε όλο το μάτς και 20 λεπτά πρίν την λήξη, ενω ο Τσίκουρας έβγαινε στην αντεπίθεση, ο αντίπλαος που τον μάρκαρε, τραβόντας την φανέλα του, έπεσε μόνος του σφαδάζοντας. Ο Τσίκουρας γέλασε ειρωνικά, και έπειτα άκουσε τον αντίπλαο να του λεει " Σιγα ρε μαλ..κα θα με σκοτώσεις .." απάντησε ο Tsik λέγοντας " Τι λές ρε φίλε, εσυ με τραβάς..." θέλοντας να ρίξει τους τόνους , αλλά η απάντησε που πήρε ήταν..." Αντε ρε ..... μπαστ..δε". Ο Τσίκουρας θόλωσε , Τζανουδάκς , Παπαδόπουλος και Ζητούνης μπήκαν και αυτοί στην μέση, και για περίπου 7 λεπτά έγινε διακοπή του μάτς με τον Τσίκουρα να απειλεί θεούς κα δαίμονες, ο αντίπαλος να συνεχίζει να είναι προκλητικός και η γενική συρραξη να έιναι προ των πυλών.

Οι φίλαθλοι προσπαθησαν να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο με τους Παναρίτη και Μπαλτά να προσπαθούν να τους ηρεμήσουν. Απο τα μεγάφωνα υπήρχαν εκκλήσεις να ηρεμήσουν τα πνέυνματα με τον speaker να φωνάζει " Φίλαθλοι η ομάδα μας κερδίζει, στηριξτε την με τις φωνές σας, μην πέφτετε στην παγίδα των αντιπάλων". Ο ( εως τοτε πολυ καλος) Τσίκουρας είδε την κόκκκινη κάρτα, ενώ ο αντίπαλος την κίτρινη. Παρόλα αυτά , ζήτησε και έγινε αλλαγή καθώς το κλίμα ηταν πολύ θερμό και αποχώρησε ( ! ) απο το γήπεδο! Εκεί έπεσαν καποιες κροτίδες και καπνογόνα στον αγωνιστικό χωρο, ακούστηκαν και πολλά συνθήματα κατά των αντιπάλων αλλά σιγά σιγά τα πνέυματα ηρέμησαν.

Στα τελευταία λεπτά οι αντίπαλοι πίεσαν , και πέτυχαν με δυνατό σούτ το 4-2 που ηταν και το τελικό σκόρ.

Κανείς δεν υστέρησε σε ένα παιχνίδι που κρατάμε την επιστροφή Παναρίτη στο γήπεδο που τραυματίστηκε, την καλή παρουσία Βλάσση και Τσίκουρα( παρα την αποβολή του) σε θέσεις που δεν είχαν ξανα παίξει καθώς και την καλύτερη εμφάνιση του Ανδρεαδάκη με την εμφάνιση της Berlingoal, ο οποίος μάλλον πήρε το μήνυμα που του έστειλαν από την δίοικηση με την μεταγραφή του Παυλόπουλου.

Μια πολύ καλή βδομάδα τελέιωσε για την Berlingoal , με νίκες σε όλες τις διοργανώσεις...


Ο κακος Berlingoalitis λεει:

" Δεν είμαι υπέρ της βίας , ούτε των εντάσεων...Αλλά αν πώ ότι δεν χάρηκα με την αντίδραση όλων των παιχτών της ομάδας , στον τσακωμό του Τσίκουρα, που τον στήριξαν , και έδειξαν ότι είναι οικογένεια....Ε, θα έλεγα ψέμματα...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου