Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΔΑΚΡΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ..ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΣΤΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

28/10/2011. Ανήμερα της μεγάλης εορτής του " ΟΧΙ" του Μεταξά πρός τους Ιταλούς, ο Δημήτριος Καράμπελας είπε ένα μεγαλοπρεπέστατο " ΝΑΙ" στην πρόκληση του εξωτερικού, και αναχώρησε στις 7:10 πμ από το αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος για την Γενέυη.

Το κλίμα βαρύ και η συγκίνηση μεγάλη . Δίπλα του έως και την αναχώρηση , πέντε μεγάλοι άνδρες . Πέντε ψυχάρες. Λόντος, Τσίκουρας, Βογιατζής, Βλάσσης, Παπαδόπουλος. Ηταν εκεί , δίπλα του , για να τον χαιρετήσουν και να τον ανεβάσουν ψυχολογικά στην πιο δύσκολη απόφαση της ζωής του. Νωρίτερα είχαν στήσει μια γιορτή για τον Καράμπελα όλοι οι πρώην συμπαιχτες του στο Bronze Cafe - Bar όπου κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μπαλτάς, Παναρίτης, Παπαδάκης , Ο επίτιμος πρόεδρος Κ.Δήμος, Αναγνωστόπουλος, Ζητούνης , Τζανουδάκης, ο γνωστός φίλαθλος Β.Στογίαννος, Ανδρεαδάκης και άλλοι πολλοί ήταν εκεί. Στο αεροδρόμιο όμως...λίγοι και εκλεκτοι....

Η ωρα του αποχαιρετισμού ηταν δύσκολη , καθώς η συγκίνηση είχε χτυπήσει κόκκινο. Αγκάλιασε και ασπάστηκε κάθε φίλο - πρώην συμπαίχτη ξεχωριστά , με τον κόμπο στον λαιμό να τον πνίγει και τα δάκρυα με το ζόρι να τα κρατά. Δάκρυσαν από τα τσιμέντα μέχρι τους αστυφύλακες υπηρεσίας , καθώς έφευγε ο δικός μας " Lino" . Πληροφορίες που ηθελαν τους Τσίκουρα και Βογιατζή να κλαίνε με λυγμούς και να μεταφέονται στο jeep του αντιπροέδρου σχεδόν λιπόθυμοι, κρίνονται ως ανακριβή.

Βλέποντας τον Δημήτρη να πέρναει τον έλεγχο διαβατηρίων , αναπόφεκτα έτρεχε το μυαλό στον μεγάλο Κων. Καβάφη που έιχε γράψει.." Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις..", ελπίζοντας ότι κάποτε ο Καράμπελας θα γυρίσει στην Ιθάκη του ( Berlingoal) , γεμάτος από εμπειρίες και
παραστάσεις....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου