Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΔΙΕΡΕΥΣΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ 2011!!!! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!! ΜΟΝΟ ΣΤΟ BERLINGOAL.BLOGSPOT.COM

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΑΣ , ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ!!!

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΕ BERLINGOAL 2011

Προς διοίκηση και παίχτες,

Η σεζόν που τελείωσε ( 2010-2011) συγκαταλέγεται σε μία από τις πιο επιτυχημένες για την ομάδα μας. Φιναλίστ στο πρωτάθλημα 5χ5 ( χάνοντας το πρωτάθλημα από τα τερτίπια τις διοργανώτριας αρχής και από μια ουρανοκτέβατη ομάδα) και 4αδα στο 8χ8 και είσοδος στα πλει οφ. Σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν , στο 5χ5, κατακτήσαμε την 2η θέση ( εναντι της 5η θεσης και είσοδο στην 8αδα)στην κανονική περίοδο με μία ήττα ( από την ψευτοπρωταθλήτρια) και μια ισοπαλία, κάνοντας ρεκόρ νικών. Η πρώτη μας επίσημη εμφάνιση σε πρωτάθλημα 8χ8 στέφθηκε με επιτυχία, αν και θα μπορούσαμε να σταθούμε ακόμα καλύτερα.

Στο 5χ5 υπήρχε σοβαρότητα και σταθερότητα. Κατά διαστήματα παίχτηκε ωραίο ποδόσφαιρο αλλά λείπει το στοιχείο του killer ομάδα. Εξηγώ…Ουδέποτε πατήσαμε ομάδα στο λαιμό με σκοπό να τους διασύρουμε. Πάντα σεβόμασταν τις περισσότερες ομάδες, και αφήναμε το γκάζι μόλις είχαμε μια διαφορά ασφαλείας. Αυτό πρέπει να το εξαλείψουμε. Οι δημόσιες σχέσεις είναι για τα κέντρα διασκέδασης. Από εδώ και πέρα θα βάζουμε όσα πιο πολλά γκόλ μπορούμε στον αντίπαλο .Στοχος για την νεα χρονία είναι το πρωτάθλημα, καθώς τα αργα και σταθερά βήματα έχουν γίνει. Πλέον κάθε χρονια θα μιλάμε μόνο για κατάκτηση πρωταθλήματος.

Στο 8χ8, δεν υπήρχε σταθερότητα. Η του ύψους η του βάθους ( με αποτέλεσμα να υπάρξουν και διασυρμοί, που δεν αρμόζουν σε ε΄να σύλλογο όπως η Berlingoal) Κάτι που οφείλουμε να διορθώσουμε. Αγωνιστικό πλάνο , πολλές φορές δεν υπάρχει ενώ πολλοί δεν κρατούν τις θέσεις τους στο γήπεδο. Δεν βάζουμε την μπάλα κάτω, και παίζουμε πολλές φορές με ανούσιες σέντρες. Ζητείται πλάνο και στρωτό ποδόσφαιρο για την νέα χρονιά, και στόχος είναι και πάλι η τετράδα και όσο πιο ψηλά μπορούμε στα πλει οφ.

Οι παρουσία μας και στις δύο διοργανώσεις κυπέλλων ήταν απαράδεκτη και οφείλουμε να δώσουμε βάση και σε αυτές τις διοργανώσεις. Το μέγεθος του συλλόγου μας δεν μας επιτρέπει κάτι άλλο. Παίχτες υπάρχουν και θα αποκτηθούν και άλλοι αν χρειαστεί . Είναι υποχρέωση μας να πρωταγωνιστούμε όπου και αν συμμετέχουμε. Η μάλλον είμαστε καταδικασμένοι να πρωταγωνιστούμε όπου και αν συμμετέχουμε.

Τέλος θα ήθελα να δω περισσότερο ομαδικό πνεύμα, και τρέλα στους πανηγυρισμούς τουλάχιστον σε σημαντικά γκόλ και μάτς. Βγάζουμε την εικόνα μιας ομάδας με μπλαζέ υφος με εσωτερικά προβλήματα.

Ακολουθεί κριτική των παιχτών:

Δημήτριος Καράμπελας: Σταθερή αξία στο τέρμα. Παίχτης που δίνει πάντα το 100% , αλλά δυστυχώς βάζει ταβάνι στον εαυτό του διότι δεν έχει προσωπική φιλοδοξία. Επεξηγώ….Με το ταλέντο του , θα μπορούσε να παίζει σε τοπ επίπεδο , αλλά δεν έχει την θέληση να φτάσει πιο ψηλά. Δυνατός στο χαμηλό παιχνίδι, με ελάχιστες γκέλες . Το γυμνασμένο του σώμα επιτρέπει να είναι σε εγρήγορση ανα πάσα στιγμή. Άλλο ένα αρνητικό , είναι η νοοτροπία του και η αδυναμία του να καθοδηγήσει την άμυνα. Παρόλα αυτά , εννοείται υποψήφιος για MVP της χρονιάς και παραμένει ένα στολίδι για την ομάδα. Τεράστια η απώλεια του ενόψει της νέας χρονιάς.

Στέφανος Ανδρεαδάκης : Πάθος , δύναμη , θέληση. Ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι, ωστόσο δεν διόρθωσε σε καμία περίπτωση την αδυναμία του στο χαμηλό παιχνίδι, κάτι που οφείλει να δουλέψει πάση θυσία , καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να στερήσει βαθμούς στην ομάδα. Πολύ καλός στην καθοδήγηση της άμυνας. Μια ηγετική φυσιογνωμία στα μετόπισθεν. Επαγγελματίας, ωστόσο δείχνει μια αποστροφή στις σύντομες ειδοποιήσεις πριν από ματς. Προορίζεται για βασικός, και θα πρέπει να μάθει ότι η ομάδα είναι πάνω από όλα.

Τάσος Παυλόπουλος: Όποτε κλήθηκε να παίξει έδωσε τον καλύτερο του εαυτό. Πάθος, σοβαρότητα και θέληση. Αποτελεί μία αξιοπιστη λύση για την ομάδα και υπο συνθήκες μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον Ανδρεαδάκη για το ΝΟ1. Χτυπητές αδυναμίες που χρίζουν προπόνησης. Καλός χαρακτήρας, άριστος επαγγελματίας.

Λόντος Παρικλής: Επιτυχημένη χρονία με πορεία συνεχιζόμενη από την προηγούμενη. Δυνατός, πάθος, θέληση, ομαδικός και βάζει την ομάδα πανω από όλα. Πολύ καλός στην άμυνα, γρήγορος , βελτιωμένος σχετικά στην επίθεση, βλέποντας περισσότερα δίχτυα φέτος από πέρσι. Χρίζουν βελτίωση οι πάσες του και οι σέντρες. Ξέρει να κρατάει την θέση του, ξεχνιέται όμως πολλές φορές στην επίθεση. Είναι επαγγελματίας ωστόσο πολλές φορές έρχεται σε αντιπαράθεση με συμπαίχτες του μέσα στο γήπεδο, κάτι που κόβει τον ρυθμό της ομάδας. Υποψήφιος για MVP.

Τσίκουρας Μάρκος: Αυτός ο Μάρκος ….Μάλιστα!!! Στροφή 160 μοιρών. Όχι όμως 180 μοιρών. Εξαιρετική σέντρα , βλέπει γήπεδο και βγάζει την ομάδα σε αντεπίθεση με μία μπαλιά. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κατηγορηθεί για αδιαφορία , καθώς ο πρώην παίχτης, σήκωσε το λάβαρο της επανάστασης και βάλθηκε να διαψεύσει όσους τον είχαν τελειωμένο. Προσπάθησε , μόχθησε, άλλαξε τρόπο ζωής. Η Παρασκευή έγινε και πάλι ποδοσφαιρική μέρα , και το μυαλό του γύρισε στην θέση του. Χρησιμοποιήθηκε και στο κέντρο, θέση που κατά την προσωπική μου άποψη μπορεί να σταθεί σε ορισμένα μόνο ματς. Αδικεί τον εαυτό του με την φυσική του κατάσταση. Αν μπει το νερό στο αυλάκι και διορθώσει τις αδυναμίες που και ο ίδιος γνωρίζει, μπορεί να γίνει ηγετική φυσιογνωμία σε άμυνα και ίσως κέντρο.

Αναγνωστόπουλος Φίλιππος: Έπαιξε σε ελάχιστα μάτς. Δεν μπορεί να κριθεί.

Παπαδόπουλος Αθανάσιος: Άτυχος. Ταλαιπωρήθηκα από τραυματισμούς, που δεν μου άφησαν ποτέ να πιάσω ρυθμό. Μία έπαιζα, 3 δεν έπαιζα. Ίσως η αποθεραπεία μου δεν έγινε σωστά με αποτέλεσμα να είμαι ευάλωτος σε τραυματισμούς. Κερασάκι στην τούρτα η ολική ρήξη χιαστών. Ξέρω που υστερώ και ποια είναι τα δυνατά μου σημεία. Υπόσχομαι όμως να γυρίσω ,έστω και αργά, πιο δυνατός από ποτέ.

Παναρίτης Νικόλαος: H αλεπού τρίχα αλλάζει , όχι γνώσεις. Ενας σοβαρός τραυματισμός τον ταλαιπώρησε καθώς το σπασμένο του πόδι τον κράτησε 6 μήνες εκτός, και 2 μηνες μέχρι να βρει και πάλι τα πατήματα του στο γήπεδο. Όταν όμως απέκτησε και πάλι εμπιστοσύνη στον εαυτό του, άρχισε πάλι τα ίδια. Περιττές τριπλές, ανούσιες κινήσεις. Ξέρει μπάλα, και αυτό είναι που τρελαίνει τους πάντες καθώς αρνείται να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα. Κακή φυσική κατάσταση. Θα πρέπει να προσαρμόσει το παιχνίδι του στην ταχύτητα του, καθώς είναι αργός. Θα μπορούσε να φτιάχνει παιχνίδι, αντιθέτως το καταστρέφει. Υποτιμητικά σχόλια που εκνευρίζουν. Πρώτος στις ειρωνείες, τελευταίος στην αυτοκριτική. Στο χέρι του να διορθώσει τα όποια αρνητικά.

Βλάσσης Αναστάσιος: Με την επιστροφή του από Ολλανδία , έγινε ένα πολύτιμο εργαλείο στο οπλοστάσιο της ομάδας. Προσπαθεί πάντα. Εξαιρετικό και δυνατό σουτ, τρέχει και μαρκάρει αν και παρουσιάζει αδυναμίες στην άμυνα. Πάντα δίνει το 100% και βλέπει συχνά δίχτυα. Υπάρχουν μάτς που φαίνεται να χάνεται , αλλά μπορεί να κάνει την ενέργεια που θα τον βάλει και πάλι στο μάτς δυναμικά. Αν βελτιώσει κάπως την ταχύτητα και την δύναμη του , θα γίνει πολύ καλός. Ζητείται περισσότερο πάθος και νεύρο.

Ζητούνης Χαρίλαος : Παίχτης ηγέτης στο χώρο του κέντρου. Τρέχει , μαρκάρει , πασάρει, γενικά τα κάνει όλα και συμφέρει. Η εγχείρηση μεσούσης της περιόδου δεν τον επηρέασε με την επιστροφή του , και συνέχισε τις θετικές εμφανίσεις της περσινής σεζόν. Κρατάει μπάλα, κάνει παιχνίδι, με αδυναμίες στο σουτ, καθώς αν και έχει δυνατό πόδι, οφείλει να διορθώσει την τεχνική του. Πολύτιμο εργαλείο για την ομάδα και πάντα αξιόπιστος. Επαγγελματίας 100%.Ουδέποτε δημιουργεί προβλήματα, και είναι πάντα χρήσιμος στην ομάδα. Υποψηφιότητα για MVP.

Μπαλτάς Σωκράτης: Παίχτης που προσφέρει πάντα το 100% με σταθερή συνέχεια από την περσινή σεζόν. Ούτε βελτιώθηκε αλλά και σε καμία περίπτωση δεν ήταν χειρότερος του περσινού του εαυτού. Σκοράρει, τρέχει αλλά φαίνεται φέτος κάπως να έχει ξεχάσει τα αμυντικά του καθήκοντα , δείχνοντας ξεκάθαρη προτίμηση στην επίθεση. Δυστυχώς όμως η κατάρα του μέσου είναι να τρέχει , να επιτίθεται και να αμύνεται. Και αυτό ισχύει για όλους τους μέσους της ομάδας. Ακόμα παρουσιάζει στιγμιαίους τραυματισμούς, ενώ η σωματική δύναμη ακόμη αποτελεί ακόμα ένα θέμα για τον ίδιο και θα πρέπει να δουλευτεί , αν και έχει ήδη ξεκινήσει πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Επαγγελματίας, λάτρης της ομαδικής προσπάθειας, ένα χρήσιμο γρανάζι στην μηχανή της Berlingoal.

Παπαδάκης Μιχάλης: Εάν μπορούσα να κάνω copy paste από την περσινή έκθεση θα το έκανα. Σταθερός αλλά όχι βελτιωμένος. Τρέχει , μαρκάρει , σκοράρει αλλά δεν πασάρει. Άριστος εκτελεστής εντολών, δυσκολία στην πρωτοβουλία. Κάπως διορθωμένο το θέμα αντίληψης του χώρου, αλλά οι πάσες, σέντρες και τα σούτ παραμένουν ανύπαρκτα. Παρόλα αυτά , το πάθος ,η δύναμη και η λύσσα με την οποία μαρκάρει και τρέχει , κάνει τα παραπάνω προβλήματα που έχει στο παιχνίδι να περνούν σε δεύτερη μοίρα. Παίχτης εργαλείο, που αν δουλέψει τις αδυναμίες του θα γίνει αναντικατάστατος. Ομαδικός παίχτης , που δεν βγάζει εγωισμό, πάρα μόνο προς τους αντιπάλους.

Τζανουδάκης Θεόδωρος: Η μεταγραφή της χρονιάς. Εκπληκτική σεζόν. Τρέχει , μαρκάρει, σκοράρει, πασάρει , σεντράρει. Δυναμικός και αποτελεσματικός. Μελανό σημείο τα νεύρα του. Πολλές φορές προκαλεί τσακωμούς με αντιπάλους, κόβοντας τον ρυθμό της ομάδας. Το μόνο που πιστεύω πρέπει να δουλέψει είναι η κάθετη πάσα του, κάτι όμως που προϋποθέτει κίνηση από τους συμπαίχτες του. Οποιαδήποτε βελτίωση του , σε οποιοδήποτε τομέα θα κάνει μόνο καλό στον ίδιο και στην ομάδα. The sky is the limit. Υποψήφιος για MVP.

Βογιατζής Kωνσταντίνος: Γρήγορος και με αίσθηση του γκόλ, ο Κώστας κλείνει μια θετική χρονιά. Καλό πλασέ , καλός στο να παίζει τον αμυντικό με πλάτη, και με πολύ καλές αλληλοκαλύψεις . Επίσης είναι εκρηκτικός. Ποτέ δεν ξεχνά τα αμυντικά του καθήκοντα και σχεδόν σε κάθε μάτς δίνει το 100%. Χτυπητές αδυναμίες, σε ότι αφορά το σουτ, τις σέντρες, πάσες, το ψηλό παιχνίδι, το κοντρόλ και την δύναμη. Αδυναμίες που και πέρσι είχε και δεν δούλεψε να ανέβει επίπεδο . Αδικεί τον εαυτό του. Μεγάλη συμβολή ωστόσο στην πορεία της ομάδας, και βάζει τα προσωπικά του συμφέροντα κατω από αυτά τις ομάδας. Υποψήφιος MVP.

Λαμπράκος Γεώργιος : Καλός στο στρωτό παιχνίδι με καλό πλασέ. Παίχτης ο οποίος μπορεί να παίξει πίσω από τους επιθετικούς και στην άμυνα, ενώ αν δουλέψει μπορεί να οργανώσει και το παιχνίδι της ομάδας. Υστερεί σε ταχύτητα, και στο σουτ. Πρέπει να επισημανθεί ότι έχει αδικηθεί από την ομάδα καθώς δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες. Ενόψει της νέας χρονιάς με συμμετοχή σε 4 διοργανώσεις, οφείλει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες, και να αποδείξει ότι αξίζει να είναι στην αποστολή κάθε βδομάδα.

Παπαργύρης Κων/νος: Δανεικός στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς, επέστρεψε στην ομάδα για τα κρίσιμα στο τέλος της χρονιάς. Πιο βαρύς σε σχέση με όταν πρώτο έφυγε αλλά η μπάλα είναι σαν το ποδήλατο και δεν ξεχνιέται. Δεν έχει την εκρηκτικότητα του παρελθόντος, αλλά η τρίπλα του παραμένει μαγική και το σούτ του κλάσεις ανώτερο από άλλων παιχτών της ομάδας. Το Σλοβάκικο ποδόσφαιρο που είναι σε χαμηλό επίπεδο, κατεβάζει και το δικό του, αλλά είναι ολοφάνερο ότι όταν ξαναφορέσει μόνιμα την φανέλα της ομάδας μας, και μπει σε ένα ρυθμό θα γίνει ηγετική φυσιογνωμία στον χώρο του κέντρου και της επίθεσης. Σέντρα πολύ καλή αλλά φυσική κατάσταση που αδικεί το ταλέντο του. Αναμένουμε την οριστική και αμετάκλητη επιστροφή του στην ομάδα , με την ολοκλήρωση των σπουδών του.

Παρά την περσινή αδικία , συνεχίζουμε στο ίδιο πρωτάθλημα, σε όλες τις διοργανώσεις. ( Πρωταθλήματα 5x5 και 8x8, Κύπελλο 5x5 και 8x8). Στόχος είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται σε κάθε διοργάνωση. Οφείλουμε να διατηρήσουμε το οικογενειακό κλίμα, και να το βελτιώσουμε κιόλας.

Σε επίπεδο διοικητικό , μπήκε επιτέλους μία τάξη στην ομάδα. Η ομάδα απέκτησε ταυτότητα, έμβλημα, εμφανίσεις εντός και εκτός έδρας και ένα διαδικτιακό διάβημα στους φίλους της. Η χορηγία με το Bronze Café Bar δεν προχώρησε σε οικονομικό επίπεδο, αλλά η ομάδα απέκτησε έναν δικό της χώρο , που μπορεί να διοργανώνει εκδηλώσεις ( βλ. πρωτοχρονιάτικη πίτα) και να χαλαρώνει πριν και μετά από ματς σε ένα οικογενειακό κλίμα. Εδώ οφείλω να ευχαριστήσω τον Φίλιππο Αναγνωστόπουλο για την γιορτή μετά τον τελικό, που έστησε . Μια γιορτή για πρωταθλητές.

Στο θέμα των μεταγραφών. Θα αξιολογηθεί το ρόστερ βάσει τραυματισμών και αποχωρήσεων , και θα κινηθούμε να καλύψουμε τα όποια κενά. Υπάρχουν κάποια ονόματα στο μυαλό μου, και θα τα μάθετε εν καιρώ.

Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και σχόλια.

Η BERLINGOAL ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.

Με εκτίμηση,

Αθ. Παπαδόπουλος

Belingoal headquaters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου