Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΡΓΥΡΗ......



Τα όνειρα για επιστροφή του Παπαργύρη στην Berlingoal έμειναν ....όνειρα , και έτσι φέτος και πάλι ο βιρτουόζος μεσοεπιθετικός θα φορά την φανέλα της Slovan Bratislava προς μεγάλη χαρά των Σλοβάκων οπαδών.

Το προσωπικό θέμα του Παπαργύρη που τον κρατά μακρυά από την Ελλάδα, για άλλη μια φορά το σεβάστηκε η διοίκηση της Berlingoal , δανείζοντας τον στους Σλοβάκους.

Κατα την αποχώρηση του από το Ελ. Βενιζέλος, τον Παπαργύρη ρωτούσαν με επιμονή φίλαθλοι της ομάδας, γιατι καθε καλοκαίρι "γυρίζει μόνιμα" και κάθε Σεπτέμβρη φέυγει και πάλι δανεικός.

Ο Παπαργύρης αφού έδωσε εξηγήσεις και έγινε κατανοητός, αποθεώθηκε από τους φιλάθλους που ήταν πάνω απο 200 άτομα. Πήγαινοντας προς τον έλεγχο διαβατηρίων ο Papasilver δήλωσε με δάκρυα στα μάτια......."Πιστέψτε με , δε θέλω να φύγω , αλλά δεν έχω άλλη επιλογή. Η καρδία μου είναι εδώ, με εσάς και με την ομάδα. Είμαι πέρα για πέρα....Blue maroon....".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου