Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Η ΠΡΑΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΙΤΗ...


Συγκινητικές στιγμές έζησαν όσοι ήταν παρών στην συνάντηση Παπαδόπουλου - Παναρίτη, προ λίγων ημερών. Απο την πρώτη στιγμή που μαθέυτηκε ο Παπαδόπουλος είχε υποστεί ολική ρηξη πρόσθιου χιαστού , όλη η ομάδα ήταν δίπλα του .

Ο Νικόλας ο Παναρίτης όμως θέλησε να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Πρίν από λίγες ημέρες , όταν συναντήθηκαν οι δύο, ο Παναρίτης έσκυψε και ακούμπησε το μετώπο του στο τραυματισμένο γόνατο του Παπαδόπουλου. Αφού προσευχήθηκε για τον φίλο του και την γρήγορη επαναφορά του στα γήπεδα, σε μία συμβολική κίνηση του φίλησε το γόνατο λέγονατς του " Περαστικά , σιδερένιος και γρήγορα κοντά μας γιατί η ομάδα σε έχει ανάγκη..." . Συγκινημένος ο Παπαδόπουλος τον ευχαρίστησε .....

O kakos Berlingoalitis leei:

" Σε τέτοιες ενέργειες ομαδικού πνέυματος και ανθρωπιάς, δεν χωράνε σχόλια. Οι πράξεις μιλάνε από μόνες τους...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου