Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ.....


Την πιο δύσκολη περίοδος της καρίερας του περνά ο Αθ. Παπαδόπουλος μετά τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που έδειξε ολική ρήξη εμπρόσθιου χιαστού. Η κακοτυχία εδώ και δύο χρόνια δεν έχει σταματήσει να χτυπά την πόρτα του έμεπιρου αμυντικού , ο οποίος μετα την μεγάλη ζημία στον αστράγαλο , τωρα καλείται να αντιμετωπίσει ενα ακόμα ,σοβαρότερο τραυματισμό.

Ο ίδιος διαψέυδει τις φήμες που τον θέλουν να σταματά πρόωρα το ποδόσφαιρο , ενω ο ίδιος παρά την μεγάλη απογοήτευση , δηλώνει πώς θα γυρίσει πιο δυνάτος από ποτέ.

Πότε θα γίνει το χειρουργείο παραμένει ακόμα άγνωστο, ενω φήμες θέλουν να ταξιδέυει στην Νέα Υόρκη τον Νοέμβριο για να μιλήσει με εξιδικευμένο ιατρό.

Πάντως η φετινή σεζόν θα πρέπει να θεωρείτε χαμένη για τον Παπαδόπουλο, αφου αναμένεται να ξαναμπεί σε κανονικούς ρυθμούς πρός το τέλος του 2012.

o kakos Berlingoalitis leei:

" Περαστικά και σιδερένιος.....Γιατι τον περιμένει μεγάλος γολγοθάς......"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου