Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ GLAMOURATO "ΑΝΤΙΟ " TOY " LINO"...

Λαμπρή αποχαιρετιστηρια γιορτή προαγματοποιήθηκε χθές βράδυ 21/10/11 στο Pere Ubu , στην Γλύφαδα. Πολλοί επώνυμοι τίμησαν με την παρουσία τους τον Δημήτριο Καράμπελα, , ενω την εμφάνιση τους έκαναν και ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων από όλη την Ελλάδα. Μάλιστα , οταν αντιλήφθηκαν την παρουσία μας στην γιορτή, μας παρακάλεσαν να μήν αναφέρουμε κάπου το ονομά τους η να δημοσιέυσουμε την φωτογραφία τους, καθώς παραβρέθηκαν στην γιορτή χωρίς την άδεια από της ομάδες τους.

Μάλιστα εν ενεργεία διεθνής μας δήλωσε: " Κανονικά δεν θα έπρεπε να είμαστε εδώ , καθώς με αγωνιστική το Σαββατοκύριακο , θα έπρεπε να είμασταν ήδη στα κρεββάτια μας. Αλλα δεν μπορούσαμε να μην έρθουμε να ευχηθούμε στον Μητσάρα. Να είναι καλα, ότι και αν κάνει ..."
Επειδή εμείς εδώ στο berlingoal.blogspot.com τα παντελόνια δεν τα φοράμε μόνο για να μην κρυώνουμε, σεβόμαστε την επιθυμία των παραπάνω ποδοσφαιριστών , και δεν θα αναφέρουμε τα ονομάτα τους και φυσικά δεν θα δημοσιέυσουμε καμία φωτογραφία τους.

Το μεγάλο παρών δώσανε σχεδόν όλα τα αστέρια της Berlingoal FC , σε μία φανταστική γιορτή , με ανάμικτα συναισθήματα. Όλοι οι φίλοι και συμπαίχτες του Καράμπελα ήταν εκεί , όπως θα δείτε αναλυτικά και στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί. Μοντέλα, γνωστα πρόσωπα της κοσμικής Αθήνας καθώς και οπαδοί , δωσανε το παρών στον Ημιόροφο του Pere Ubu, όπου στήθηκε ενα πριβε πάρτυ . Κάποια στιγμή μετά τι μία το πρωί , κάποιοι οπαδοί άναψαν καπνογόνα αποθεώνοντας τον " Λίνο" , τραγουδώνατς συνθήματα όπως..." Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ ...Λίνο Ολε , Λίνο Ολε..." και το " Σας γαμ..... ο Λίνο , Σας γαμ...ο Λίνο..." και τέλος το " Οε οε οε οε...Λίνο ...ολε....". Ο Καράμπελας, σαστισμένος κοίταζε το θέαμα από τον ημιόροφο του μαγαζιού, στέλνοντας πολλά ευχαριστώ στο πλήθος χτυπώντας το στήθος του κοντά στην καρδιά του, βαθιά συγκινημένος.

Σε αυτό το σημείο , επικράτησε ένταση στο μαγαζί με τους υπέυθυνος να προσπαθουν να σβήσουν τα καπνογόνα, αλλά ποιος είδε τους Ultras ( οι οποίοι είχαν κατακλύσει το μαγαζί) και δε τους φοβήθηκε. Πάντως με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων, το θέμα έληξε εκεί.

Τα πότα έρεαν άφθονα υπό την ανοχή της διοίκησης λόγω του πάρτυ, τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν μεταξύ συμπαιχτών , φίλων και συντρόφων των παιχτών της ομάδας. Ενα κλίμα οικογενειακό , ενα κλίμα χαράς για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην ζωή του Δημήτρη αλλά και κλίμα λύπης και συγκίνησης για το κεφάλιο που κλείνει.

Χαρακτηριστική η δήλωση του Λόντου : " Εγω πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί γιορτάζουμε. Εγω στεναχωριέμαι που φέυγει. " ενω ο Παπαδόπουλος είπε " Το θέμα είναι ότι δεν χάνουμε μόνο έναν εκπληκτικό παίχτη και ένα από τα καλύτερα παιδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου σαν Berlingoal, αλλά εμείς όλοι σαν προσωπικότητες χάνουμε στα ξένα έναν πολύ καλό μας φίλο. Θα μας λείψει...". Ο Σωκράτης Μπαλτάς , είναι ζήτημα αν είπε δύο κουβέντες όλο το βράδυ , ενδεικτικό του πόσο βαριά έχει πάρει την αποχώρηση του αγαπημένου του φίλου για την Ελβετία.

Ο κατα πολύ πιο ευαισθητοποιημένος τελευταία , Νικόλας Παναρίτης , βουρκομένος αρκέστηκε στην δήλωση " Να ειναι καλα ότι και αν κάνει , θα μας λείψει, και να ξέρει τον αγαπάμε" υποβασταζόμενος από τον Τσίκουρα και τον Ζητούνη που για να αλλάξουν το βαρύ κλίμα δήλωσαν " Αντε ρε , καλύτερα που φέυγει να βρούμε έναν τερματοφύλακα της προκοπής!!!!" με όλους να ξεσπάνε σε γέλια.

Συγκινητική στιγμή επίσης, ήταν αυτή της παράδοσης των ευχητήριων καρτών στον Καράμπελα με ευχές από όλους , παίχτες, συντρόφους παιχτών και απλών οπαδών. Εκεί δεν κατάφερε να πεί κάτι παραπάνω ο Λίνο από ένα " Να ειστε καλά ρε παιδιά σας ευχαριστώ... Τι να κάνω , να τα ακυρώσω όλα και να μείνω εδώ??" Γελώντας με βουρκωμένα μάτια...

Να σημειωθεί ότι μετά απο καιρό ο Γιώργος Λαμπράκος έκανε επανεμφάνιση στα δρώμενα της ομάδας, εστω και στα κοσμικά, ενω είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Παπαδόπουλο, όπου προφανώς τα είπαν για την αποχή του τελευταίου από τις αγωνιστικές υποχρεωσεις τις ομάδας. Αναμένουμε τα αποτελέσματα της συζήτησης, ωστόσο η κρίση στις σχέσεις Λαμπράκου- Δίοικησης φαίνεται πως πάνε προς εκτόνωση.

Αχώριστοι ήταν οι δύο sexy things τις ομάδας, Βλάσσης και Παπαδάκης που επιβεβαίωσαν στο έπαρκο το παρατσούκλι τους...

Παρών και οι γνωστές, Ελευθερία Δημητράκου, Αλεξάνδρα Δημητράκου ( φυσικοθεραπέυτρια τηε ομάδας), Νίκη Δρακοπούλου, Βίκυ Φείδα, Ροδιάνθη Ψυλάκη , Αγγελική Μητροπούλου ντυμένες με την τελευατία λέξη της μόδας και όλες πιο sexy από ποτε. Παρών και άλλες πολλές αιθέριες υπάρξεις....

Το πάρτυ κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες όταν και αποχώρησαν οι τελευταίοι...

Μερικές φωτογραφίες παραθέτουμε παρακάτω, ενώ όλες τις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.249709021743104.56065.118291431551531&type=1






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου