Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΤΗΝ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΣΤΟΥΣ ....ΕΦΤΑ ΑΝΕΜΟΥΣ!!!!! BERLINGOAL - OLYMPIC AIR 7-1



Νικηφόρα ξεκίνησε την χρονία η Berlingoal FC καθώς διέσυρε την νεοφώτιστη Olympic Air FC με 7-1. Η ομάδα έπαιξε κατα διαστήματα ωραίο και στρωτό ποδοσφαιρο με γρήφορες εναλλαγές της μπάλας καθώς και αυτοματισμούς, που είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλείας που έγινε στην προετοιμασία, άσχετα που τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων δεν ήταν τα επιθυμητά. Απο ότι φαίνεται η ομάδα κρατο΄θσε τις νίκες για τα επίσημα μάτς.....

Κάτω από τα γκολπόστ ο Καράμπελας, ίσως για τελευταία φορά ( http://berlingoal.blogspot.com/2011/10/lino.html ), Τσίκουρας , Λόντος στην άμυνα , ενω η έκπληξη ακούγεται στο όνομα Πάνος Λόντος, ξάδερφος του Περικλή που είναι η νέα προσθήκη στο οπλοστάσιο της ομάδας. Μαχητής, και μπουκαδώρος, είναι μια προσθήκη που χρειαζόταν . Επανεμφάνιση έκανε ο Γιάννης Μπακάλης με 10ημερο δανεισμό, ενω στο κέντρο έπαιξαν οι Τζανουδάκης, Ζητούνης, Παναρίτης, Βλάσσης, ενω καθαροαιμο φόρ έπαιξε ο Παπαδάκης.

Σκόρερ οι Βλάσσης με 2, Τζανουδάκης 2 , Λόντος Π, Παπαδάκης και Τσίκουρας.

Εκτός οι Ανδρεαδάκης, Παυλόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Μπαλτάς, Βογιατζής, Λαμπράκος, Παπαδόπουλος (τραυματίας)

Αν και ηταν προκλητικοί αντίπαλοι παίζοντας με τα νέυρα των παιχτών των blue maroon , η ομάδα κράτησε την ψυχραιμία της και τους φιλοδώρισε με 7 γκόλ......

o kakos Berlingoalitis leei:

" Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε........καταλαβαίνετε φέτος τι έχει να γίνει...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου