Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΞΑΝΑΖΕΙ, ΕΝΩΜΕΝΗ , ΔΥΝΑΤΗ!!!!!

Απαράδεκτο.....Μετά τα περσινά αίσχη που στέρησαν το πρωτάθλημα στην ομάδα, η γνωστή παράγκα επιστρέφει......Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος έπαιξε παιχνίδι στην πλάτη της Berlingoal ,στερώντας της 3 βαθμούς και χαρίζοντας τους στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος!!!!!!!!!!!!! Γιατί θα διερωτάστε?? Διαβάστε παρακάτω, να καταλάβετε ...


Η διοργανώτρια αρχή, αφού κανόνισε τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων της αγωνιστικής, ουδέποτε αξιώθηκε να ενημερώσει επίσημα την διοίκηση της ομάδας, παρά μόνο με μία ανεπίσημη τηλεφωνική επικοινωνία την Κυριακή 30/10/2011 , ώστε να βολιδοσκοπήσει αν υπήρχε προθυμία η ομάδα να αγωνιστεί την Τρίτη 2/11/11. Από εκεί και πέρα ουδέποτε ενημερώθηκε κανείς επίσημα, για την τελική μέρα και ώρα διεξαγωγής.

Έτσι λοιπόν, εύλογα η ομάδα δεν έδωσε το παρών σε έναν αγώνα , που ουδέποτε ειδοποιήθηκε να πάει και έχασε το παιχνίδι 3-0, στα χαρτιά.

Σε τηλεφωνική συνομιλία του πρόεδρου της ομάδας με την διοργανώτρια αρχή, ο ίδιος φαίνεται να χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα εναντίον τους, με διάφορα κοσμητικά επίθετα. Παρομοίωσε τα γραφεία της αρχής , με οίκο ανοχής και τους απείλησε ότι αν πήγαινε εκεί, θα ερωτοτροπούσε εναντίον τους, όπως κάνουν όσοι πηγαίνουν στις προαναφερόμενες οικίες. Επίσης παρομοίασε τους αντιπάλους με γυναικεία γενετικά όργανα και αμφισβήτησε τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, η ομάδα σκέφτεται να απέχει από κάθε ματς του πρωταθλήματος μέχρι να δικαιωθεί.

Καυστική και η ανακοίνωση της διοίκησης:

"

Αφού η διοργανώτρια αρχή μάγειρε το πρόγραμμα ώστε να θολώσει τα νερά , ανακοίνωσε στην διοίκηση ότι λόγω μη παρουσίας σε αγώνα για το πρωτάθλημα 8x8, που δεν γνώριζε σχεδόν κανείς ότι θα γινόταν ( Τρίτη 1/11/11, 21:30) , έδωσε τους 3 βαθμούς στην αντίπαλη ομάδα που απαίτησε να μην γίνει ο αγώνας άλλη μέρα. Ο πανικός και ο φόβος σας ενάντια στην ομάδα μας είναι πλέον έκδηλος. Όσο και αν μας πολεμάτε, εμείς θα είμαστε εδώ , απέναντι σας. Όσο μας πολεμάτε, τόσο πιο ισχυροί γινόμαστε. Oσο και αν μας πολεμάτε, το δικό σας λάκκο σκάβετε.....

Εκ της διοίκησης


Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις......




O kakos Berlingoalitis λεει:


" Βρώμα, μπόχα, δυσοδία......"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου