Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΟΡΕΞΗ ΝΑ'ΧΕΙΣ ....ΓΙΑ BERLINGOAL...


Χθές βράδυ ( 12/10/11) έγινε το οικογενειακό τραπέζι της Berlingoal σε ένα νεο εστιατόριο της Γλυφάδας , το " Ορεξη να έχεις" , του παλάιμαχου ποδοσφαιριστή Τότη Φυλακούρη και του γιού του, Πέτρου ( Μάρκου Μπότσαρη 14, Γλυφάδα.)

Η συγκέντρωση έγινε σε καλό κλιμά . Παρών ήταν οι Λόντος, Καράμπελας, Βλάσσης, Παπαδόπουλος, Βογιατζής, Τζανουδάκης που έκαναν εμφάνιση με μοντέρνο στυλ , ενω οι Παναρίτης, Τσίκουρας , Ανδρεαδάκης, Ζητούνης προτίμησαν ένα πιο νεοκλασσικό τρόπο ντυσίματος. Εντύπωση προκάλεσε η εμφάνιση του Μπαλτά , ο οποίος προτίμησε να φορέσει κουστούμι!!

Ευχάριστη έκπληξη προκάλεσε η εμφάνιση του επίτιμου πρόεδρου Κώστα Δήμου, που μιλήσε αρκετή ωρα με όλους.

Τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν, με τους παίχτες να επιβεβαιώνουν το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα. Δεν ήταν και λίγοι οι περαστικοί , που έμειναν έκπληκτοι βλέποντας τους αστέρες της Berlingoal να γευματίζουν όλοι μαζί , και έσπευσαν να ζητήσουν αυτόγραφα.

Το γέυμα περιλάμβανε σαλάτες, ορεκτικά , ζυμαρικά και διάφορα κρέατα. Το γέυμα συνοδέυτικε από καλό κρασί και μπύρα. Το επιδόρπιο ήταν γιαούρτι με γλυκό του κουταλιού και σουφλέ σοκολάτας.

Δικαιολογημένα απών οι Παυλόπουλος, Αναγνωστόπουλος, ενώ αδικαιολόγητα απών οι Παπαδάκης και Λαμπράκος. Η απουσία του Λαμπράκου θεωρείται ως μήνυμα διαμαρτυρίας προς κάθε κατέυθυνση για την απουσία του από τις αγωνιστικές υποχρεωσεις τις ομάδας, ενώ η απούσια του Παπαδάκη προκαλεί μεγάλη εντύπωση αλλά και απογοήτευση ταυτόχρονα. Αναμένουμε με ενδιαφέρον αν θα αντιδράσει η διοίκηση...

O kakos Berlingoalitis leei:

" Αυτά τα γέυματα είναι καλά να γίνονται. Φέρνουν την ομάδα πιο κοντά, την δένουν. Αλλά όταν υπάρχουν μέλη που αδικαιολόγητα σνομπάρουν τέτοιες κινήσεις συσπείρωσης, καλό είναι να τους κόβεις την φόρα , μία και καλή...Γιατί αυτοί είναι οι πρώτοι που θα προκαλέσουν προβλήματα στην ομάδα.... Ελπίζω στην διοίκηση να το πιάσανε το υπονοούμενο.. "

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου