Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

BECKHAM: ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΕΛΛΑΔΑ;


"Θέλω να γυρίσω στην Ευρώπη. Εχω προτάσεις από Αγγλία και Ιταλία, αλλά θα ήθελα να ζήσω κάτι καινούγιο. Θέλω να πάω κάπου που να έχει ήλιο και καλή ποιότητα ζωής. Η Ελλάδα τα έχει όλα αυτά. Εχω πρόταση και από εκει. Θα δουμε...."

Ταδε έφη ο David Beckham σε συνέντευξη του στην Herald Tribune. Αλλή μια επιβεβαίωση για το Berlingoal.blogspot.com. Να σας θυμίσουμε ότι άυριο 19/11/2011 ο Παπαδόπουλος αναχωρεί για Αμερική και θα συναντηθεί με τον καλό του φίλο David......


Ο κακος Berlingoalitis λεει:

" Φερτε μας μπύρες, φερτε μας ουζα, berilgoalara για σενα καθομαι σούζα, φερτε τον Beckham να τρελαθουμε, με την μπορντογαλάζια φανέλα να τον δούμε....." που λεεί και η εξέδρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου