Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΤΣΑΚΑΣ: " ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η BERLINGOAL"


Βόμβα μεγατόνων έριξε το πρωί της Παρασκευής ο Βλάσσης Τσάκας μιλώντας σε ραδιόφωνο της επαρχίας για το θέμα του Παναθηναϊκου, τον Ροναλτίνιο αλλά και την ....Berlingoal!!!!

Αναλυτικά ανέφερε:

" Εδω στην Ελλάδα έχουμε μάθει να είμαστε όλοι σαν τον άπιστο Θωμά. Η διαφορά είναι ότι οταν στον Θωμά εμφανίστηκε ο Χριστός και του έδειξε τις πληγές, αυτός πίστεψε. Εδω, στο Ελλαδιστάν, το θεωρώ πιθανό να έρθει ο πρίγκιπας , να βάλει λεφτά και πολλοί να λένε πως η όλη δουλεία είναι φούσκα!! Ωστόσο, κάποια καχυποψία από τον κόσμο και τα ΜΜΕ την περίμενα. Οχι τόσο πολύ, αλλά την περίμενα. Μιλάω την γλώσσα της αλήθειας, και αυτό στην Ελλάδα δεν το έχουν συνηθίσει. Για αυτό και οταν είπα οτι θα φέρουμε τον Ροναλτίνιο, όλοι με χλέυασαν. Πείτε μου εσείς ποιος έλληνας παράγοντας έχει τα άντερα να κάνει τέτοια δήλωση; Κανείς. Εγω όμως τα λέω χωρίς φόβο, γιατι ξέρω την αλήθεια..."
Στην συνέχεια όμως , ήταν που έπεσε η μεγάλη βόμβα....

" Με έχει πειράξει η στάση και η καχυποψία από την διοίκηση και το ΔΣ του Παναθηναϊκου. Ο κάθε παλαίμαχος μας το παίζει παράγοντας και βάζει όρους. Εδω έχουν υπογραφθεί MoU, έχουν ξεκινήσει οικονομικοί έλεγχοι να πάρουμε την ΠΑΕ, και ακόμη με προσβάλλουν και δεν μας σέβονται. Αν δεν μας θέλουν, να μας το πούνε , να πάμε αλλου και ας μείνουν με τους μετόχους που έχουν , να μην ξέρουν πως θα πληρώσουν τα έξοδα της ομάδας απο τον Ιανουάριο...Να πάμε και εμείς και να πάρουμε μια ανερχόμενη δύναμη, την Berlingoal και να την κάνουμε υπερδύναμη. Εκεί μετοχές δεν δωρίζονται , αλλά θα κάνουμε μια πρόταση αγοράς στο ΔΣ , που δεν θα μπορούν να αρνηθούν. Θα χτίσουμε και το γήπεδο στην Γλυφάδα η στο Ελληνικό, θα ενισχύσουμε την ομάδα με κι'αλλους παιχταράδες και όλοι θα είμαστε ευχαριστημένοι. Θα μου πείτε " Μα η ομάδα δεν πωλείται" και σας απαντάω ...Οταν θέλει κάτι ο πρίγκιπας το παίρνει. Είτε αυτός ειναι ο ΠΑΟ είτε η Berlingoal. Όλα και όλοι έχουν την τιμή τους....."
Πηγή : Ρέθυμνο FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου