Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ: " ΠΑΙΖΩ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ"


Το καλοκαίρι που πέρασε ο Νίκος Παναρίτης άφησε το όνειρο του εξωτερικού για να αγωνιστεί για άλλη μια χρονιά στην Berlingoal. Το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που του προσφέρθηκε ήταν αρκετό για να αγωνιστεί σε ένα υποδεέστερο πρωτάθλημα.

Κάτι που παραδέχεται και ο ίδιος ο βιρτουόζος μέσος μιλώντας στα ισπανικά μέσα και την «AS». «Δέχτηκα μία τεράστια πρόταση η οποία έγινε αποδεκτή. Όλοι δουλεύουν για τα λεφτά και όποιος δεν το παραδέχεται αυτό είναι υποκριτής. Μου αρέσει να ζώ πλουσιοπάροχα, με ότι αυτό συνεπάγεται. Βίλες, γυναίκες, ακριβά αυτοκίνητα κτλ. Γενικά....the big life.....», είπε αρχικά ο 27χρονος.

Στη συνέχεια τόνισε ότι ο Θανάσης Παπαδόπουλος είναι καλύτερος πρόεδρος που είχε ποτέ: «Για εμένα ο καλύτερος πρόεδρος που είχα ποτέ ήταν και είναι ο Θανάσης Παπαδόπουλος. Αυτή τη στιγμή οι Μοράτι, Λαπόρτα και Πέρες είναι οι κορυφαίοι, αλλά για μένα ο Παπαδόπουλος είναι τόπ, σε πολλά επίπεδα», είπε ο έλληνας άσσος.


Πηγή : Ισπανική εφημερίδα " As"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου