Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΓΙΑ "ΒΟΜΒΑ" Η ΓΙΑ " ΔΟΥΛΕΙΕΣ" ; ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ..

Μετα την Αυστραλία που βρέθεηκε τονΜαϊο , ο πρόεδρος της ομάδας Αθ. Παπαδόπουλος, φέυγει για Αμερική τα ξημερώματα του Σαββάτου 19/11/2011. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες θα συναντηθεί με τους Ultras New York οι οποίοι λέγεται θα διοργανώσουν gala προς τιμήν του, με τιμή εισόδου 2000 δολάρια κατ'άτομο. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για την δημιουργία ακαδημιών Berlingoal κοντά στην Αστόρια.

Επίσης θα επισκεφθεί τον κορυφαίο αθλίατρο- ορθοπεδικό της Αμερικής, για να αποφασίσει τι θα κάνει με την διαφαινόμενη ρηξη χιαστών που έχει πάθει, και να επιστρέψει γρήορα στην
αγωσνιστική δράση. Τέλος φήμες θέλουν να συναντίεται με τον καλό του φίλο David Beckaham . Με την μεταγραφική περίοδο να πλησιάζει αφήστε μας να έχουμε κρυφές ελπίδες, ότι κατα την επιστροφή του από την Αμερική , στο Ελ. Βενιζέλος θα υπάρχουν χιλίαδες οπαδοί της Berlingoal να υποδεχτούν τον Αγγλο superstar..... Λέμε τώρα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου