Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΜΠΙΤΣΙΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ BERLINGOAL


Με μία λιτη ανακοίνωση η διοίκηση της ομάδας έριξε την βόμβα χθές το βράδυ ( 17/11/11) και ανακοίνωσε την υπογραφή συμβολαίου ( χωρίς να γίνουν γνωστές οι λεπτομέριες) με τους Ελευθέριο Πάνου και Αθανάσιο Μπιτσίνη.

Συγκεκριμένα :

"Η διοικηση ανακοινωνει την εναρξη συνεργασιας με τους Ελευθεριο Πανου και Αθανασιο Μπιτσινη με ελευθερη μεταγραφη απο τον Φωστηρα Ηλιουπολης και Νικη Πολυγυρου αντιστοιχα. Τους ευχομαστε καλη σταδιοδρομια με την μπορντογαλαζια φανελα..


Ο Ελευθεριος Πανου ειναι γεννημενος το 14/8/77 και μεγαλουργησε με τον Φωστηρα Ηλιουπολης. Καλυπτει και της δυο πλευρες μονος με την ιδια ανεση.

Ο Αθανασιος Μπιτσινης ειναι γεννημενος 13/7/84 και παιζει σε ολες τις θεσεις της επιθεσης. Χρησιμοποιει με την ιδια ανεση και τα δυο ποδια. "

Ο μέν Πάνου που δοκιμαζόταν τον τελευατίο καιρό, άφησε άριστες εντυπώσεις και αποφασίστηκε να αποκτηθεί άμεσα , ενω ο μέν Μπιτσίνης έκλεισε άμεσα χωρίς το ονομά του να ακουστεί καν στα ΜΜΕ. Φήμες έχουν ότι για την συγκεκριμένη μεταγραφή σημαντικό ρολο έπαιξε ο Σωκράτης Μπαλτάς καθώς εκτός από φίλος του ,ο Μπαλτάς πιστέυει παρα πολυ στις δυνατότητες του με αποτέλεσμα να τον προτείνει στην διοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου