Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΒΛΑΣΣΗΣ: " ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ..."


Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο της Ολλανδίας , ο Τάσσος Βλάσσης, αναφέρθηκε στην Ολλανδική του περιπέτεια , την Berlingoal αλλά και τον Δημήτρη Καράμπελα.

" Πέρασα ωραία χρόνια στην Ολλανδία, ευχαριστήθηκα το ποδόσφαιρο. Όλα ηταν ήρεμα, αλλά πλέον εδω στην Berlingoal οι απαιτήσεις είναι τεράστιες και η πίεση μεγάλη. Το πρώταθλημα κάθε χρόνο είναι αυτοσκοπός." τόνισε ο 28χρονος.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στον αποχωρήσαντα Καράμπελα: " Άκουσα πρόσφατα την συνέντευξη του φίλου μου, του Κωστάκη του Παπαργύρη , που είπε ότι η καρδία του Δημήτρη θα ματώσει μακριά από την ομάδα. Και συμφωνώ απόλυτα. Θα είναι δύσκολα . Αλλα πήρε τις αποφάσεις του. " Και συνέχισε λέγοντας " Υπήρχαν φορές όταν ήμουν στην Ολλανδία, που ήθελα να πάρω το πρώτο αεροπλάνο και να γυρίσω στην Berlingoal. Μία φορά είχα φτάσει και στο γκισέ του αεροδρομίου για να πάρω εισητήριο!!!! Αλλά , πάνω από ολα είμαι επαγγελματίας που σέβεται τον εαυτό του και την εκάστοτε ομάδα του. Αυτο οφείλει να κάνει και ο Μήτσος..." τόνισε ο μεσος των blue maroon.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου