Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ-ΖΑΒΟΛΑΣ : ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ.....ΜΟΝΟ ΕΔΩ...

Στογιάννος - Ζαβόλας: Σύντομα θα τα ξέρετε όλα , και αυτά
που ποτέ δεν θέλανε να μάθετε, μόνο στο Berlingoal.blogspot.com
Ποίος είναι ο Βασίλης Στογιάννος και ποιός είναι ο Λουκιανός Ζαβόλας; Ποια τρεχάματα είχαν με την δικαιοσύνη και για πιο λόγο; Πότε γεννήθηκε η ιδέα για το σωματείο λαϊκής βάσης " Berlingoalitiki αντεπίθεση" ; Είναι αλήθεια ότι οι δύο άνδρες  κρύβουν μέσα τους έναν "δαίμονα"; Ποιος ο ρόλος του " Ρώσου μαφιόζου" ; Ποιός και γιατί αναφέρθηκε στο " Γιοφύρι της Άρτας";

Ποία ήταν η αντίδραση των "κηφήνων" Παναρίτη, Βογιατζή , Τσίκουρα και Μπαλτά στο ακουσμα των κατηγοριών των ιδρυτών του σωματείου; Ποιο ρόλο θα παίξει η πρώην B.E.K ( Berlingoalitki Ενωτική Κίνηση) στην προσπάθεια των δύο ανδρών να πάρουν την ομάδα; Πως αντέδρασε ο θηριώδης παράγοντας Νικόλαος Μαρκαντώνης στην προπτική της λαϊκης βάσης;

Θα τα μάθετε όλα ....ΜΟΝΟ εδώ.....Στο Berlingoal.blogspot.com....

Ο κακός Berlingoalitis λεεί:

" Μείνετε συτονισμένοι ... Θα σκάσουν .....Βόμβες......."


1 σχόλιο:

  1. Ποιοι ειναι αυτοι οι γιαπηδες που αψηφουν Θεους και Δαιμονες? Ξερουν τι σημαινει Berlingoal? Διαβασαν ποτε ιστορια? Γνωριζουν το Berlingoalitiko ιδεωδες? Η ομαδα δεν πρεπει να υποκυψει στα τερτιπια τυχαρπαστων καιροσκοπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή