Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΣΕ GALA ΓΝΩΣΤΟΥ CLUB ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

O Παπαδόπουλος κατα την εισοδό του στο παραλιακό
κέντρο διασκέδασης. Ο δαιμόνιος φακός μας ηταν
και πάλι εκει. 
  Στο άνοιγμα μόνο για  επισήμους , πολύ γνωστου παραλιακού μαγαζιού , μεταξύ Βουλιαγμένης και Βάρκιζας και συγκρεκριμένα στο 27ο χλμ της λεωφόρου Αθηνών - Σουνίου ( πόσο άλλο πια να σας το φωτογραφίσουμε!!!) , βρέθηκε ο πρόεδρος της ομάδας , Αθανάσιος Παπαδόπουλος με αιθέρια ύπαρξη στο πλάι του για άλλη μια φορά.


Παρότι το επίσημο άνοιγμα για το κοινό είχε οριστεί για την Πέμπτη 9 Μαϊου, ο Παπαδόπουλος ήταν καλεσμένος ένα βράδυ πριν , με άλλους επισήμους από τον καλλιτεχνικό χώρο, τον πολιτικό κόσμο αλλά και τον αθλητικό χώρο. 

Η βραδιά έγινε υπό πλήρη μυστικότητα , ωστε οι paparazzi να μην χαλάσουν την ήρεμη και όμορφη βραδιά με την εμμονή τους για φωτό , τα φλάς και τις φωνές. Το berlingoal.blogspot.com , όχι μόνον έμαθε για το γεγονός, αλλά κατάφερε και τρύπωσε στο εσωτερικό του μαγαζιού, και απαθανάτισε τον Παπαδόπουλο, ο οποίος μόνον απαρατήρητος δεν πέρασε. 

Πολλόι έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να του μιλήσουν όπως οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για την παρουσία του, και αυτός από την μεριά του, τους ευχαρίστησε για την πρόσκληση και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία για την σεζόν που ξεκινάει. 

Φίλαθλος της ομάδας ( με αλλοιωμένα χαρακτηριστικα
για ευνόητους λόγους ) ,
χαιρετάει και αποθεώνει τον
Παπαδόπουλο. 
Ο εγκάρδιος χαιρετσιμός με τον Σ. Ρουβά και η ολιγόλεπτη συνομιλία τους, γεννά σενάρια, που θέλουν τον Σάκη έτοιμο να τραγουδήσει τον υμνο της ομάδας , καθώς και παλιότερα φήμες έιχαν οργιάσει οτι οι δύο πλευρές είχαν έρθει κοντά σε συμφωνία. Ωστόσο τότε είχε επιλεγεί για το δύσκολο αυτό έργο , το νέο και ανερχόμενο group Minor Project,  καθώς ο πρόεδρος πιστέυει και θέλει να δίνει ευκαιρίες στο νέο και ανερχόμενο ελληνικό ταλέντο. Δυστυχώς όμως, αυτοί δέν έχουν καταφέρει να φέρουν εις πέρας το έργο ακόμα. Κυκλοφόρισε επίσης σαν σενάριο, ότι ο Ρούβας ζήτησε την άδεια από τον Παπαδόπουλο να συμπεριλάβει πλάνα από την ομάδα και των παιχτών της, στο επόμενο video clip του. Ενα τραγούδι που μιλάει για επίτευξη στόχων, αγάπη, απογοήτευση και νικητές. 

Ντέμης Νικολαϊδης, Άρης Σπηλιοτόπουλος, Αντώνης Ρέμος, Πέτρος Φιλιππίδης ( γνωστός οπαδός της ομάδας filipidis berlingoal fan )ήταν λίγες από τις προσωπικότητες που χαιρέτησαν τον Παπαδόπουλο. 

Αμήχανη στιγμή, υπήρξε όταν ο Παπαδόπουλος συνομιλούσε με τον Γ. Αλαφούζο, ενώ ο Β.Μαρινάκης περίμενε υπομονετικά την σειρά του να χαιρετήσει τον παράγοντα τις Berlingoal.  Θεωρώτας πως ο Αλαφούζος καθυστερούσε επίτιδες, ο Μαρινάκης είπε σε έντονο ύφος " Γιάννη, θές να σας βγάλω καμία φωτογραφία για να ανεβάσεις στο twitter;  " με τον Αλαφούζο να απαντά " Βαγγέλη , ο σύλλογος ελλήνων διαιτητών σήμερα κάνει γιορτή στο Καραμέλα....Σε έχουν καλέσει ως μέγα χορηγό, ευεργέτη και επίτιμο μέλος , πώς και ήρθες από εδω;;;;;  Αϊντε, πήγαινε γρηγορα μην αργήσεις και στεναχωρήσεις τους υπαλλήλους σου..." με την ενταση να ανεβαίνει απότομα , και τον Παπαδόπουλο να παίζει πυροσβεστικό ρόλο, με τα πνέυματα να ηρεμούν  εν τέλει.

Πρός το τέλος της βραδιάς τον πλησίασε και φίλαθλος τις ομάδας, και του ζήτησε να φωτογραφηθούν μαζί . Επίσης του ειπε " Πρόεδρε κάνε ότι καλύτερο για την Berlingoal μας. Σου έχουμε εμπιστοσύνη . Μη κολλάς πουθενά. " και να προσθέτει..." Διώξε όσους δεν κάνουν, όσους δεν ματώνουν την φανέλα.  Μας φέρανε και τον Μπιτσίνη..........Η μίζα....." , με τον Παπαδόπουλο να μήν αντιδρά καθόλου. Ο πρόεδρος της ομάδας διασκέδασε με την παρέα του μέχρι τις πρωτες πρωινές ώρες όταν και αποχώρησε.




Το γνωστό παραλιακό κέντρο.....


Ο κακος berlingoalitis λεει:

" Εγω θα τονίσω κάτι.... είναι η πρώτη φορά που ο Παπαδόπουλος εμφανίζεται σε τέτοια επίσημα gala μετα τον χαμένο τελικό του 2011. Σε συνδυασμό με την διαφαινόμενη επαναδραστηριοποίηση του στα κοινά της ομάδας και την πρόσληψη Μαρκαντώνη, από ότι φαίνεται τουλάχιστον.....He's Back....Για τα καλά. Ομως........ωραία τα φρού φρού και αρώματα, το θέμα είναι να δούμε έργο. Να μπεί η ομάδα και πάλι σε τροχιά πρωταθλητισμού ....Αυτο είναι το μεγάλο στοίχημα και ο στόχος..... Και όχι να το παιζει πυροσβέστης στις κοκκοραμαχίες Αλαφούζου - Μαρινάκη ......"



1 σχόλιο:

  1. Ωραιο παλτο προεδρε! Οχι σαν αυτα που μας φερνεις... Τελος στις καραβιες ξενων, φερε ντοπιους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή