Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ULTRAS: ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.....

Μετά απο καιρό οι Ultras......Ξαναχτυπούν.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καυστική ανακοίνωση έβγαλαν αργά χθές βράδυ οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας στέλνοντας μήνυμα εκφοβισμού πρός πάσα κατέυθυνση. Ακολουθεί αναλυτικά:


"Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Ο κόσμος της ομάδας δεν αντέχει άλλη πίκρα, άλλη στεναχώρια άλλη ξεφτίλα. Τέρμα τα σκυμμένα κεφάλια μετά απο καθε αγωνιστική .

Ο κόσμος αγανάκτησε. Τελείωσε η περίοδος χάριτος. Τέλος στις ήττες με χειροκρότιμα και στήριξη. Αφου έτσι το θέλατε , έτσι θα είναι.

Θα φοβάστε να βγαίνετε από τα σπίτια σας. Οι βραδυνές περιπολίες στα στέκια σας θα είναι καθημερινές. Όποιος δεν σέβεται το ωράριο θα έρχεται αντιμέτωπος με την οργη του κόσμου. Σοβαρευτείτε και σώστε οτιδήποτε και αν σώζεται ετούτη τη σεζόν.

Mazoo and the Zoo

Τα συνθήματα " Πάιχτες πουλημένοι η ομάδα δεν πεθαίνει" , το " εεε οοο αφήστε τις φανέλες και φύγετε από εδω" και το " όποιος δεν μπορει, να παέι να γ@μηθεί" θα μοίαζουν με τραγουδάκια των Ζουζουνιών και των Mazoo in the zoo που βάζουν τα κανάλια στην τηλεόραση  Σάββατο πρωι για τα παιδάκια, μπροστά σε αυτα που θα ακολουθησουν. Δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε.

 Η σφαλιάρα στον Παναρίτη( γιατί περί σφαλιάρας επρόκειτο , όχι μπουνιάς όπως γράφτηκε) θα μοίαζει με χάδι.. Δε θα σας αναγνωρίζουν οι μανάδες σας. Θα σας τις κόψουμε τις φράντζες . Βάλτε μυαλό όσο είναι καιρός.Ξέρουμε τις κινήσεις όλων σας, μία πρός μία. Ξυπνήστε , σας προειδοποιούμε.
Τα Ζουζούνια. 

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΗ Η ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Παίξτε μπάλα για να μην χρειαστεί να παίξουμε εμείς.........."


Berlingoal Ultras


Ο κακος Berlingoalitis λεει:

" Ο κόσμος αγανάκτησε. Κάποια στιγμή θα γινόταν. Αλλα η βία δεν ελιναι λύση. Ποτέ και πουθενά. Ρε παιδιά όμως, αμαρτία που θα το πω, αλλά κάποιοι από τους παίχτες δεν θέλουν  ενα γερό χέρι ξύλο μπάς και ξυπνήσουν;;;; " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου