Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΠΙΚΡΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΟΠΑΔΙΛΙΚΙ ΤΖΑΝΟΥΔΑΚΗ

Πυρ και μανία ο Τζανουδάκης στην πικρή ισοπαλία
της ομάδας με 3-3.
Πύρ και μανία ήταν ο Τζανουδάκης στην προχθεσινή ισοπαλία της ομάδας με 3-3 που κατα πάσα πιθανότητα αφήνει την ομάδα εκτός play off μετά από πολλά χρόνια, καθώς ήθελε νίκη για να εξασφαλίσει την 8η θέση . Διατηρεί ελπίδες αλλά περιμένει τα αποτελέσματα άλλων ομάδαων. Η ομάδα παρατάχθηκε με Ανδρεαδάκη, Μπακάλη, Τσίκουρα, Λόντο, Παναρίτη, Ζητούνη, Βογιατζή, Τζανουδάκη.  Σκόρερ της ομάδος οι Τζανουδάκης και Ζητούνης ( που είχε και δοκάρι 5 λεπτά πρίν το τέλος), ενώ ο Παναρίτης σκόραρε στην τελευταια φάση του αγώνα με φάουλ εκτός περιοχής. Ενα δυνατό μονοκόματο σούτ που κατέληξε στην αριστερη γωνία .

Ο Τζανουδάκης που δέχθηκε κατα την διάρκεια του μάτς πολλά χτυπήματα απο τους αντιπάλους εθελημένα και μή,  αποχώρησε από το μάτς με κόκκινη κάρτα , καθώς αντέδρασε ακραία σε μία ανύποπτη φάση.

Ενα φάουλ που δόθηκε ανάποδα ήταν αρκετό να ξεσπάσει ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, καθώς πλησίασε τον αντίπαλο του με σφιγμένη την γροθιά έτοιμος να τον χτυπήσει , ενω τον κρατούσαν οι συμπαίχτες του προσπαθώντας να τον ηρεμήσουν.

Ο Παναρίτης με φαόυλ κανει το 3-3 εν μέσω
αποθέωσης.
 Μόλις αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα , σαν τάυρος εν υαλοπωλείο, άρχισε να κλωτσάει μπουκάλια, να βρίζει χυδαία και να απειλεί να χτυπήσει και τον διαιτητή! Αποχωρώντας αφού πρώτα"κατεδάφισε " ένα κάδο σκουπιδιών, άκουσε κάποιους ηλικιωμένους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας να του λένε : " Ντροπή κ. Τζανουδάκη. Δεν ταιριάζει αυτή η συμεπριφορά σε εναν μεγάλο παίχτη όπως είστε εσείς. Ντροπή."  Αφου τους άκουσε με ευλάβεια και χωρίς να απαντήσει, τους πέταξε το νερό που κρατούσε στα χέρια του και τους έφτυσε, ενω παραλίγο να τους χτυπήσει και αυτούς. Και όλα αυτά ενώ οι Berlingoal Ultras αποθέωναν τον Τζανουδάκη σε κάθε του τραβηγμένη ενέργεια . Τα συθήματα " Μη σταματάς , μη σταματάς να τους γα...ς", " Γα... τους την μάνα, τρελοΘόδωρε", " εεε οοο αν δε σας γα....σουμε δεν φέυγετε απο εδώ" ήταν αυτα που ακούστηκαν για τον 29χρονο μεσο επιθετικό.





Χαρακτηριστικό είναι ότι σε όλο το μάτς , ο Μαρκαντώνης που βρισκόταν στο πάγκο της ομάδας , στήριζε τον Τζανουδάκη σε κάθε του διαμαρτυρία, καθώς ήταν εμφανές πως ο Τζανουδάκης δεχόταν πολλά εκούσια αλλά και ακούσια χτυπήματα. Μέχρι το ξέσπασμα του Τεο , όπου ο Μαρκαντώνης δεν πίστευε στα μάτια του αλλά και τα αυτιά του. Ηταν μάλιστα έτοιμος να χιμίξει μεσα στο γήπεδο και να τον βγάλει έξω τραβόντας του το αυτί! " Δεν πάμε πουθενά έτσι με τέτοιες συμπεριφορές. Πρέπει να βάλουν μυαλό τα κ@λοπαιδά" φέρεται να είπε στους κύκλους του.
Φέυγοντας απο το γήπεδο ο εκκεντρικός Τεο
δήλωσε :" ....Θα τους γ@μήσω όλους".



Αποχωρώντας από το γήπεδο πρίν την λήξη του μάτς ( ! ) , ο Τζανουδάκης ( με άκρως εκκεντρική εμφάνιση ) δεν θέλησε να απάντησει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αλλά δήλωσε τα εξής:  " Δεν δέχομαι να πάιζουν παιχνίδια στην πλάτη μου η οποιοδήποτε συμπάιχτη μου με σκοπό το κακό της Berlingoal . Δεν ανέχομαι οι υπέροχοι οπαδοί μας να φέυγουν πια με σκυμμένο κεφάλι. Ο τεράστιος αυτός μπορντογαλάζιος λαος. Απο εδω και πέρα έχει που..σα και ξύλο σε κάθε εχθρό της ομάδας.  Δε με ενδιαφέρει θα τους γ@..ήσω όλους ." και έφυγε βρίζοντας. Αναμένεται πάντως να κληθεί από τον αθλητικό εισαγγελέα για τις συγκεκριμένες δηλώσεις.

Κύκλοι αναφέρουν οτι ο Τζανουδάκης προσπάθησε ξεκάθαρα να  πουλήσει οπαδιλίκι, ώστε να ξαναθερμάνει την σχεση του με τους φιλάθλους αλλά και να τους φέρει και πάλι κοντά στην ομάδα. Σωστό η όχι , αυτη η απόφαση είναι στην κρίση του καθενός.


Στα θετικά της βραδιάς, η παθιασμένη εμφάνιση της ομάδας στο β' ημίχρονο μέχρι και το τελευατίο σφίριγμα, οι μεγάλες αποκρούσεις του Ανδρεαδάκη, και η διαφαινόμενη στήριξη της εξέδρας μετά από καιρό.




Αφού πρώτα τους είχε ξεσηκώσει ο Τζανουδάκης με τα νταηλίκια του,
οι οπαδοί ξέσπασαν μετά το γκόλ της ισοφάρισης του Παναρίτη. 

Ο κακός  Berlingoalitis λεεί:

" Καλή η στήριξη στην ομάδα , αλλά καλό θα ήταν να είχε γίνει λόγω μεγάλων εμφανίσεων και αποτελεσμάτων και όχι από νταηλίκια σε πιτσιρικάδες παίχτες αντιπάλων και ηλικιωμένους φιλάθλους. Ασε που εμένα προσωπικά φαίνεται πώς κάποιοι τα κάνανε πάνω τους με την ανακόινωση των Ultras προ καιρού , και προσπαθούν να κερδίσουν την έυνοια τους....Η δική μου γνώμη : Παίξτε μπάλα και αφήστε τις ψευτομαγκιές.." 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου