Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ : ΕΦΥΓΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ


Καιρο θα κάνουμε να δούμε τον Παπαδάκη
με την μπορντογαλάζια και το "Ουτς 11" στην
πλάτη σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο Μιχάλης Παπαδάκης είναι ήδη στην Γερμανία σχεδόν ένα χρόνο, με τον 'Ελληνα μέσο να δηλώνει πώς μετα από πολλά χρόνια παρουσίας, ηταν η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσει απο την Berlingoal.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Tuttosport, ο Παπδάκης τόνισε:

" Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο Μόναχο. Υπάρχουν πολλοί παίχτες εδω τους οποίους συνάντησα στο Euro 2012 όπου δυστυχώς πήγα σαν επισκέπτης....Αλλα τι να πείς......Αυτη είναι μία μεγάλη συζήτηση....Να ζήσει το κλειστό λόπμυ της ΕΠΟ...." αφήνοντας αιχμές για τις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ελλάδος Φερνάντο Σάντος για το περασμένο Euro, καθώς  θεωρεί ότι ο ίδιος και πολλοί πρώην συμπαίχτες του άξιζαν μια θέση στην τότε Εθνική ομάδα.

Αναφερόμενος σε μη συμμετοχή του στις τελευατίες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Γερμανικής ομάδαςλόγω μικροτραυματισμών είπε:

" Η τωρινή μου ομάδα είναι σπουδαία και το γεγονός πως βρίσκομαι εδώ για την ενισχύσω είναι θετικό για το ανάστημα της. Απο πλευρά φυσικής κατάστασης νιώθω καλά, καθώς έκανα επιπλέον προπονήσεις και είμαι πλέον στην διάθεση του προπονητή. Πιστέυω πως πέρυσι που έφυγα από την Ελλάδα ηταν η κατάλληλη στιγμή για εμένα να φύγω από την Berlingoal. Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος που μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ στην Γερμανία . Το γερμανικό πρωτάθλημα έχει αναπτυχθεί πολυ τα τελευατία χρόνια και υπάρχουν πολλά μεγάλα ονόματα που επέλεξαν να αγωνιστούν σε αυτό. Είδαμε και πρίν λίγες ημέρες την Ντορντμουντ και την Μπάγερν Μονάχουν να διασύρουν Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα, σε ένα κρσέντο επιθετικού και ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου. Total Football που λένε. Είναι σε άνοδο το γερμανικό ποδοσφαιρο.Έτσι , ενώ είχα και άλλες προσφορές από άλλες χώρες όπως Αγγλία και Ισπανία  προτίμησα το Μόναχο και δεν μετανιώνω ουτε στιγμή"
Αιχμές για τις επιλογές του Φερνάντο Σάντος για την
σποστολή της Εθνικής στο Euro 2012, άφησε ο πρώην
παίχτης της Berlingoal, Μ. Παπαδάκης


Κλείνωντας ρωτήθηκε τι του λείπει περισσότερο από την Ελλάδα με τον ίδιο να απαντά:

" Ε τίποτα ρε.......Οι φίλοι μου, η οικογένεια μου και οι στιγμές χαλάρωσης στην Γλυφάδα....."

Ενω σχετικά με την λήξη του δανεισμού του σε λίγο καιρό στην Γερμανική ομάδα, ρωτήθηκε εαν υπάρχει περίπτωση να φύγει απο το Μονάχο για την επιστρέψει στην αγαπημένη του Γλυφάδα και την Berlingoal, με τον ίδιο να απαντά: 

"......(πάυση)....Ναι ναι ναι......να γυρίσω Ελλάδα;;;  Ε , Όχι ρε οχι οχι οχι με τίποτα.....Θέλω να μείνω στο εξωτεικό. Είτε αυτό είναι στο Μόναχο η κάποια άλλη Γερμανική πόλη όπως το Βερολίνο για παράδειγμα. Δεν θα είχα πρόβλημα να πάω και αλλού στην Ευρώπη η γιατί οχι και Αυστραλία η Αμερική, όπως ο Ντελ Πιέρο και ο Μπέκαμ κάνανε αντίστοιχα....." αφήνωντας τον δημοσιογράγο με την απορία του αν όντως έλεγε η αλήθεια η απλά προσπαθούσε να κρύψει μια μεγάλη επιστροφή στην Ελλάδα και την Berlingoal, που παραλίγο να αποκαλύψει με τα μπερδεμένα λεγόμενα του.....Είδομεν....


Τον δρόμο που χάραξαν οι Μπέκαμ -Ντελ Πιέρο προς Αμερική
και Αυστραλία αντίστοιχα ίσως ακολουθήσει στο μέλλον ο Παπαδάκης
σύμφωνα με το λεγόμενα του.
Ο κακος Berlingoalitis λεει:

" Δε ξερώ για σας, εγώ πάντως μπερδέυτηκα.......Ναί η όχι χριστιανέ μου;;;;."


Πηγή : Tuttosport.it

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου