Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

LONDOS CAFE RESTAURANT. ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Λόντος Restaurant  - Cafe bar.  Αποστόλου Πάυλου 33, Θησείο. Για υπέροχες στιγμές.
Σε έναν νέο και υπέροχα ανακαινισμένο χώρο με minimal design , ελάτε να απολάυσετε το φαγητό σας από το νέο μενού , το δροσερό σας cocktail και το λαχταριστό γλυκό σας, με την εκπλητική θέα της Ακρόπολης που κόβει την ανάσα.

Με την εμπειρία 33 χρόνων να τους καθοδηγεί στην νέα εποχή, το εστιατόριο - καφέ Λόντος σέβεται τον πελάτη και υπόσχεται μία αξέχαστη εμπειρία γαστρονομικής απόλαυσης με καταπληκτικό σέρβις , δίπλα από το αιώνιο σύμβολο του ελληνισμού, την Ακρόπολη.

Δεν θα σας προτείνουμε κάποιο ιδιαίτερο πιάτο, καθώς όλα είναι υπέροχα και η ποικιλία τεράστια, αλλά θα σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα ένα κρύο Mojito, που από την Ακρόπολη θα σας ταξιδέψει στην Αβάνα με μία γουλιά.

Κάντε like στο Facebook και δείτε την ιστιοδελίδα του μαγαζιού όπου θα βρείτε κάθε πληροφορία που σας ενδιαφέρει.

Και το καλύτερο απ'όλα ;; Εκεί θα βρείτε τον δικό μας Περικλή Λόντο ο οποίος θα σας υποδεχθεί πάντα με χαμόγελο και διάθεση να σας εξυπηρετήσει.

Εξτρα μπόνους: Όλο και κάποιο αστέρι της Berlingoal θα πετύχετε εκεί. Είτε είναι ο Μπαλτάς που παίρνει το βραδινό του, είτε ο Παναρίτης πίνει το Mojito του, είτε ο Τσίκουρας  πίνει την μπύρα του η ο Βογιατζής τρώει την βάφλα του. Μην διστάσετε να τους πλησιάσετε , ζητήστε ένα αυτόγραφο και πιάσετε συζήτηση μαζί τους. Θα καταλάβετε ότι οι superstars της ομάδας είναι απλά και ευχάριστα παιδιά!

Η Berlingoal FC λοιπόν σας προτείνει ανεπιφύλακτα το Londos Restaurant.

Στοιχεία επικοινωνίας :

Αποστόλου Παύλου 35 Θησείο
Αθήνα, Ελλάδα
τηλ. : +30 210 3463844
info@lontosrestaurant.gr

Χάρτης εδώ.



Londos Cafe - Restaurant ... Με θέα που κόβει την ανάσα.....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου