Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΓΕΡΟΔΕΜΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ!!!

Το νέο δεξί χέρι του Παπαδόπουλου...
Ο Νίκος Μαρκαντώνης.  
Χαμός εδώ και μέρες με την επανενεργοποίηση του blog . Ευχαριστούμε για τα μηνύματα στήριξης.

Χαμός όμως και με την επανεμφάνιση του Παπαδόπουλου στο γήπεδο, αλλά ακόμη περισσότερο με το ποίος ήταν ο γεροδεμένος κύριος δίπλα του.

Τηλέφωνα , μηνύματα και email έρχονται κατα χιλιάδες.  Ποιός είναι , τι θέλει, τι ρόλο θα παίξει.....

Το Berlingoal.blogspot.com έψαξε, βρήκε και σας τον παρουσιάζει....στην οθόνη σας.....

Το όνομα του αυτού;  Νικόλαος Μαρκαντώνης. Άνθρωπος με διασυνδέσεις που η Berlingoal ποτέ δεν είχε.( Μην ξεχνάτε άλλωστε πόσο έχει πληγωθεί η Berlingoal στο παρελθόν λόγω του ότι δεν είχε κανέναν που μπορεί να ..." διαχειριστεί" την παράγκα).  Επιβλητική παρουσία εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι γυμναστής στο επάγγελμα.

Όλα τα παραπάνω μπλέκουν ακόμα περισσότερα τα πράγματα καθώς λόγω διασυνδέσεων πολλοί ανέφεραν ότι ο γεροδεμένος άνδρας θα αναλάβει την εκπροσώπηση της ομάδας στην λίγκα. Άλλοι αναφέρουν οτι θα αναλάβει γυμανστής της ομάδας καθώς έχει παρατηρηθεί έντονο πρόβλημα φυσικής κατάστασης στους παίχτες, ενω ακούγεται και το σενάριο ότι αναλαμβάνει αρχηγός απόστολής. Ο ανθρωπος δηλαδη που θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ παιχτών και διοίκησης, ο άνθρωπος που θα επιβάλλει την τάξη στο αγωνιστικό τμήμα εκμηδενίζοντας την αναρχία που επικρατεί ,ρίχνωντας " γκάζια" όπως και όποτε πρέπει. Μάλιστα πολλοι αναφέρουν ότι ο ρόλος του θα είναι αντίστοιχος του Γκέρμαν Τσιστιακόφ του ΠΑΟΚ. Αν και εφόσον ισχυεί θα το αναλύσουμε σε μελλοντικό κείμενο.
Ο Μαρκαντώνης του ΠΑΟΚ.... Γκέρμαν Τσιστιακόφ


Γνώμη μας έιναι ο Μαρκαντώνης θα αναλάβει πολυσύνθετο ρόλο στην ομάδα. Κοινώς, θα είναι το νέο δεξί χέρι του Παπαδόπουλου και θα τον χρησιμοποιεί όπως και όπου νομίζει. Οι πληροφορίες μιλάνε για έναν άνθρωπο σκληρό, πειθαρχειμένο, χωρίς πολλούς συναισθηματισμούς που ζεί για την τελειότητα. Ψυχρός εκτελεστής. Δεν θα δημιουργήσει πολλές φιλίες στην ομάδα, θα έχει σε απόσταση τους πάντες , θα είναι ωστόσο τυπικότατος. Θα λειτουργεί αθόρυβα. Φτάνει στα άκρα ώστε να πετύχει τον σκοπό του.  Αναφορά θα δίνει κατευθείαν στον Παπαδόπουλο. Φήμες μάλιστα θέλουν τον Παπαδόπουλο να έχει μιλήσει με τον Παναρίτη, και να έχει ζητήσει την γνώμη του για τον Μαρκαντώνη, με τον Παναρίτη να είναι θετικός στην ανάληψη πόστου της ομάδας από τον δέυτερο. Οι πληροφορίες που θέλουν τους 3 τους να δείπνησαν προ δύο βδομάδων στο σπίτι του πρόεδρου ελέγχονται.

Ο γεροδεμένος άνδρας.
Αναμένουμε με αγωνία να δούμε ποιο από τα σενάρια ισχυεί εν τέλει, και πως θα αντιδράσει το αγωνιστικό τμήμα σε αυτή την αλλαγή.













Ο κακος Berlingoalitis λεει:

" Πρίν πεθάνει ένας ασθενής του κάνουν ένα ηλεκτροσόκ μπάς και επανέλθει ....Μπάς και δώσει κάποιο σημάδι ζωής......Για να δούμε....Το πτώμα της Berlingoal έχει ακόμη μέσα του ζωή;;;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου