Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ Η ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ;

Μετα απο καιρό ο Παπαδόπουλος παρακολουθεί μάτς
της ομάδας, " άγνωστη " παρέα.....
Τα είπαμε τα ξανα είπαμε , και πάλι και πάλι και πάλι. Η πίκρα μεγάλη και η ξενέρα ακόμη μεγαλύτερη για την κατάντια της ομάδας.


Η ευθύνη της διοίκησης τεράστια. Η δυναμική διοίκηση του παρελθόντος κατάντησε μια υποτονική διοίκηση χωρίς πυγμή , χωρίς τόλμη. Αδιάφορη και μακριά απο τους παίχτες και τον κόσμο της ομάδας.

Και όμως εκεί που ετοιμάζαμε άρθρο καταπέλτη για τον πρέοδρο Αθ. Παπαδόπουλο , για το πως τα έχει γράψει όλα , για το ότι έχει αφήσει όλα τα θέματα της ομάδας να τα τρέξει ο Παναρίτης, για το ότι δεν εμφανίζεται πια στο γήπεδο επικαλούμενος την απογοήτευση (για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου , την παράγκα που του στέρισε το πρωτάθλημα κτλ) σήμερα , εντελώς ξαφνικά υπήρξε μία αχτίδα φωτός μέσα στο σκοτάδι...Ελπίζουμε.

Μετά από πολλούς μήνες , ο πρόεδρος έκανε δυναμική εμφάνιση μέ άγνωστο γεροδεμένο κύριο στο πλάι του. Πολλοί ανέφεραν ότι ήταν άνθρωπος της προσωπικής του ασφάλειας, άλλοι ανέφεραν ότι ο κύριος θα αναλάβει κάποιο πόστο στην ομάδα , ενώ άλλοι ανέφεραν ότι ο Παπαδόπουλος έκανε συμβολική εμφάνιση στο γήπεδο για να στείλει μηνύματα πρός πάσα κατέυθυνση για δυναμικής επιστροφή στα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όσο για το ποιός είναι ο κύριος , δεν το γνωρίζουμε αλλά ήδη το ψάχνουμε και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει σχετικό άρθρο προς ενημέρωση σας.

Να σημειωθεί πως εμφανίστηκε λίγο μετά την έναρξη του μάτς , χαιρέτησε τους παίχτες, στο ημίχρονο δεν πήγε στα αποδυτήρια μαζί με την ομάδα, αλλά έμεινε στον αγωνιστικό χώρο, μαζί με τον προαναφερόμενο κύριο και συζητούσαν. Πολλοί μάλιστα ανέφεραν πώς φανηκε σκεφτικός και ανήσυχος. Έφυγε πρίν τελειώσει το μάτς, φανερά προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας.

Για την ιστορία η ομάδα ηττηθηκε (για άλλη μια φορά....) με 6-3 για το πρωτάθλημα 5x5. Σκόρερ οι Λόντος, Ζητούνης και Παναρίτης.

Διατηρούμε λιγοστές ελπίδες για οτιδήποτε θετικό από αυτή την επανεμφάνιση του Παπαδόπουλου με τον γεροδεμένο κύριο δίπλα του, έιναι όπως μια εξέλιξη εν αντιθέσει με το απόλυτο μηδέν των προηγούμενων μηνών.

Ο κακος Berlingolaitis λεει:

" Επανεμφάνιση με νόημα πρός πάσα κατέυθυνση ή απλά ήρθε να καμαρώσει το έκτρωμα που έχει δημιουργηθεί και τολμά να παρουσιάζεται με το ιστορικό όνομα Berlingoal....; Είδομεν....."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου