Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΒΛΑΣΣΗΣ;;;;

Ο Τάσσος Βλάσσης.
Δυσαρστημένος με την κατάσταση στο Βερολίνο ο Τάσσος Βλάσσης φέρεται να επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη και την Berlingoal σύμφωνα με την Deustche Zeitung.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικος δέν έχει μείνει ευχαριστημένος με την γερμανική ομάδα στην οποία έχει υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι του 2013 με οψιόν αγορας, και κοιτάζει να λύσει το συμβόλαιο του όσο πιο σύντομα γίνεται.

Σύμφωνα με το άρθρο, ο Βλάσσης ,άλλα περίμενε στην Γερμανία και άλλα βρήκε , με αποτέλεσμα να μήν μείνει ευχαρσιτημένος και να αναζητά εναγωνίος την επιστροφή του στην ομάδα της καρδιάς του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ομάδα στην οποία έχουν βρεί ποδοσφαίρικο καταφύγιο πολλοί έλληνες ποοδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια, η Βέρντερ Βρέμης, ενδιαφέρεται για τον έλληνα άσσο , χωρίς να υπάρχει κάτι επίσιμο. Ενδιαφέρον έχουν δείξει και οι Βολφσμπόυγκ , Καισερσλάουτεν και το Αμβούργο αλλά ο Βλάσσης φαίνεται αποφασισμένος να ξαναφορέσει την μπορντογαλάζια φανέλα τις Berlingoal, κάτι που όλοι θα επιθυμούσαν στο στρατόπεδο των " Blue maroon"....

Οι όποιες εξελίξεις αναμένονται μέχρι τέλη Μαϊου.


Ο κακος Berlingoalitis λεει:

" Ας λένε οι γερμανοί της Deutsche Welle ότι θέλουν. Άν γυρίσει ο Τασσούλης, δεν θα είναι ότι δεν γούσταρε να μείνει Γερμανία. Άλλοι είναι οι λόγοι......Θα τα πούμε όλα εν καιρό ομως....."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου