Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΒΛΑΣΣΗ;;;

Σύμφωνα με  προηγούμενο άρθρο (http://berlingoal.blogspot.gr/2013/04/blog-post_23.html) ο Βλάσσης φέρεται να είναι δυσαρεστημένος με όσα συνάντησε στην Γερμανία και το Βερολίνο συγκέκριμένα, με αποτέλεσμα να ψάχνει εναγωνίως την επιστροφή του στην Ελλάδα και δη την Berlingoal.

Όλα αυτά βέβαια με βάση τις πληροφορίες της Deutsche Welle. Εμείς ψάξαμε την υπόθεση σε βάθος και βρήκαμε ενδιαφέρουσες πληροφορίες . Που δέν συμπίπτουν μ'αυτές του Γερμανικού μέσου ενημέρωσης.

Εμείς λοιπόν μάθαμε ότι ο Βλάσσης είναι ευχαριστημένος γενικά στην Γερμανία και είχε βάλει σκοπό να εξαντηλήσει τα περιθώρια ώστε να παίξει και σε μεγαλυτερη ομάδα στην Bundesliga.

Ο σκεπτικός.... Τάσσος Βλάσσης .
Ενα τηλεφώνημα όμως του Παπαδόπουλου, που στην συνέχεια έγινε viber και έπειτα έγινε Skype ήταν αρκετό να κάνει τον Βλάσση να αναθεωρήσει τα πλάνα του σχετικά με το μέλλον.

Στην βιντεοκλήση ειπώθηκαν πολλά , για το παρελθόν , το παρών και το μέλλον της ομάδας. Απο τον βεντετισμό του Παναρίτη, την μουρμούρα του Τσίκουρα, την αφλογιστία του Βογιατζή, τα πνευμόνια του Ζητούνη, τα νέυρα του Τζανουδάκη, μέχρι και τα ουρλιαχτά του Ανδρεαδάκη και πολλά ακόμα.

Ώρες ατελείωτες μιλόυσαν Βλάσσης και Παπαδόπουλος με τον τελευταίο να ρίχνει την βόμβα μεγατόνων : " Τασσόυλη ετοιμάζω κάτι μεγάλο. Ετοιμάζω αντεπίθεση . Θα πάμε την ομάδα ψηλά. Είσαι από τους λίγους στην ομάδα που έχουν εμπειρία από το εξωτερικό και σε θέλω αρωγό στην νέα μας προσπάθεια. Θέλω να γυρίσεις....." με τον Βλάσση συγκινημένος να ζητάει προθεσμία λίγων ημερών , να σκεφτεί αν είναι έτοιμος για δέυετρη  φορά να εγκαταλείψει το όνειρο του εξωτερικού για τους blue maroon, μετά την διαμονή του στην Ολλανδία πρό δύο σεζόν.  Ο Παπαδόπουλος ποντάρει πάνω στην εμπειρία, το ταλέντο και την εξωτερική εμφάνιση του Βλάσση. Ναι καλά διαβάσατε . Την εξωτερική εμφάνιση.

Ο Παπαδόπουλος σκοπέυει να αναπτύξει το τμήμα μάρκετινκ στην ομάδα, διαφημίζοντας προίοντα και πολλά άλλα. Σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα το μοντέλο πρέπει να έχει κάποιο επίπεδο εξωτερικής ομορφιάς . Ποντάρει πολλά σε ένα κοινό που ακόμα δεν έχει προσεγγιστεί , αυτό του γυναικείου φύλλου. Γνωρίζοντας πως πολλοί παίχτες τις ομάδας κατα καιρους έχουν ψηφιστεί ανάμεσα στους πιο σέξυ αθλητές στην Ευρώπη, θα προσπαθήσει να το χρησιμοποιησει με κάθε τρόπο. Μην εκπλαγείτε αν σύντομα δείτε παίχτη ή παίχτες τις ομάδας ημίγυμνους σε κάποιο γυναικείο περιοδικό υψηλής κυκλοφορίας. Η σε διαφημηστικές ταμπέλες.  Αυτο θα το αναλύσουμε σε άλλο αρθρο.

Ο Βλάσσης λοιπόν μετα από μέρες απάντησε με whats app στον πρόεδρο ότι ψάχνει τρόπο να λύσει το συμβόλαιο του , ώστε να γυρίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Berlingoal. Για του λόγου το αληθές , με κίνδυνο μήνυσης εξασφαλίσαμε με μη νόμιμο τρόπο την εξής εικόνα απο το κινητό τηλέφωνο του Παπαδόπουλου!!!!
το επίμαχο Whats app.

Αναμένουμε εξελίξεις πάνω στο θέμα επιστροφής Βλάσση . Θα σας κρατάμε ενήμερους για ότι νεότερο. 

Ο κακος Berlingoalitis λεει

" Προς Deutsche Welle: Παραδίδονται μαθηματα δημοσιογραφίας απο το Berlingoal.blogspot.com. Μόνο απογευματινές ώρες.... Κερνάμε και καφέ...."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου