Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ULTRAS"


Λίγες ώρες πριν από το σημαντικότερο παιχνίδι στην ιστορία της ΠΑΕ Berlingoal έφτασε στα γραφεία της ομάδος επιστολή από τους ULTRAS (φανατικούς οπαδούς της Berlingoal). Να υπενθυμίσουμε οτι οι ULTRAS μιλάνε μόνο όταν έχουν κάτι να πουν και πάντα προσπαθούν να αφυπνίσουν και να τονώσουν τους Blue-maroon.


Το επίσημο site της ομάδος σας παρουσιάζει άμεσα και έγκυρα, αυτούσια την εν λόγω επιστολή:

Παπαδόπουλε..τι λέει ρε? Όλα καλά? Πώς πάνε οι δουλειές? Πέρασες καλά στην Αυστραλία? Άκουσε. Δώσε κανά πριμ ρε. Η ομάδα θέλει ντόπες, ψυχολογικές και οικονομικές. Ξύπνα.

Παναρίτη..πώς είσαι αγόρι μου? Πέρασες καλά στην Άνδρο? Μαύρισες καθόλου? Ευτυχώς που κατάλαβες ποιος είσαι και αυτοπρωτάθηκες για πούλο. Κοίτα ρε μπάσταρδε να στηρίξεις την ομάδα..μη σε μπουκετάρουμε στις εξέδρες.

Παπαδάκη..πώς πάνε τα φωτοβολταϊκά ρε? Όλα εντάξει? Τρέχεις πολύ με την δουλειά? Κουράζεσαι μήπως? Το Blackberry στο κλέψανε ε? Το καλό που σου θέλω, κοίτα να τρέχεις και μέσα στο γήπεδο μη σου βάλουμε κανά Blackberry στον κώλο.

Λόντος..τί λέει ρε? Πώς πάει το μαγαζί? Με το jet ski όλα καλά? Ο Παστορέλο γρήγορος? Για μπανάκια πηγαίνεις? Παίζεις καλές ρακέτες? Κοίτα να παίξεις καλά και να τρέχεις ασταμάτητα…μη σου βάλουμε το jet ski..ξέρεις που.

Βόγια..πώς είσαι αγόρι μου? Ωραία η Κυλλήνη? Τα τοπία όμορφα? Η διαδρομή ευχάριστη? Στο πούλμαν τραγουδούσατε? Πρόσεξε καλά και βάλε τα δυνατά σου..μη σού’ρθει κανάς κουβάς γιαούρτι στην μάπα.

Παπαργύρης..τί λέει ρε? Διακοπές? Πώς τα πας? Στο τάβλι, κερδίζεις? Κοίτα να κερδίσεις στον τελικό μη σου κάνουμε κανά εξάπορτο στον κώλο.

Καράμπελα..όλα καλά? Ρέκλα ε? Δύσκολο πάλι το 3ημερακι ε? Άκουσε καλά ντιντή. Σοβαρέψου και απλά..μην δούμε γκάφα. Όσα γκολ φας τόσο μπουνίδι θα πέσει.

Μπαλτά..πώς τα πας μάγκα μου? Όλα καλά? Στην Άνδρο πέρασες όμορφα? Το φανταριλίκι δύσκολο? Παίξε καλά ρε..γιατί ειλικρινά δεν θα’θελες να σου κάνουμε «έφοδο» στα αποδυτήρια.

Τζανουδάκη..τι λέει ρε φίλε? Όλα ΟΚ? Ταξιδάκια κάνεις? Θα πας Ουκρανία? Ή μήπως Ρουμανία? Κοίτα μουνοπανά να παίξεις μπαλίτσα μη σε στείλουμε δέμα στο Βουκουρέστι.

Ζητούνη..πώς είσαι λεβεντιά μου? Όλα εντάξει? Η Άνδρος είχε πολύ κόσμο? Πέρασες καλά? Έχουμε κι έναν τελικό ξέρεις. Και μετά μπουκαλάκια στο Bronze. Και ξέρεις που θα σου μπουν τα μπουκαλάκια..αν δεν κερδίσουμε.

Τσίκουρα..τι λέει ρε? Πώς πέρασες το 3ήμερο? Σου έκανε καλό καιρό? Έκανες καμμιά βουτιά? Κάηκες μήπως? Καλή η Dolce Vita? Η Ζωάρα? Κοίτα ρε μπουχέσα να παίξεις μπάλα μη σε πάμε κλωτσοπατινάδα μέχρι το Pet City.

Βλάσση..πώς τα πας κούκλε μου? Όλα εντάξει? Δύσκολη η ζωή του φαντάρου ε? Πρέπει να κουράζεσαι πολύ. Ξύστα και λίγο ρε. Άκουσε ρε γελοίε τύπε. Συμμορφώσου και παίξε μπαλίτσα μην έρθει καμμιά «περίπολος» στον κώλο σου.

Ανδρεαδάκη..τι κάνεις μάγκα μου? Πώς είσαι? Οι δουλειές καλά? Σαν τα χιόνια ε? Θα μας κάνεις την τιμή απόψε? Ή μήπως έχεις πάλι δουλειές? Παίζεις μήπως σε καναν άλλον τελικό? Άκουσε ρε..σοβαρέψου και στήριξε την ομάδα. Είμαστε οι χειρότεροι center for που θα μπορούσες να’χες σε τετ α τετ.

Λαμπράκο..τί λέει ρε συ? Πώς τα πας? Η τράπεζα καλά? Κρίση ε? Ξέρεις έχουμε κι έναν τελικό. Αν τυχόν το θυμάσαι βέβαια. Άκουσε ρε. Παίξε καλά..μην έρθουμε με λοστούς στην τράπεζα..και ξέρεις η ληστεία θα’ναι το λιγότερο.

Παυλόπουλε..τί λέει ρε μάγκα? Καλή φάση η Berlingoal ε? Τα φιλικά ωραία? Τα οικογενειακά διπλά καλά? Από φιλοδοξία πώς τα πας? Θα μας πείσεις ποτέ? Κοίτα να στηρίξεις την ομάδα ρε..γιατί δεν θα την βλέπεις ούτε απ’το site.


Ο Ζογκλερικός Ντριμπλέρ λέει:

"..Καλή τύχη μάγκες..ο,τι και να γίνει..μας κάνατε όλους υπερήφανους"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου